SUPREME S650 PHOS Eclipse: Minimalistički dizajn sa izuzetnom zvučnom izolacijom

Povišeni nivo buke jedan je od problema koji može negativno da se odrazi na kvalitet života ljudi, posebno u velikim gradovima. Imajući u vidi takvo stanje, trudimo se da uvek ponudimo proizvode koji pružaju visoku zaštitu od buke koja dolazi iz spoljašnje sredine.

SUPREME S650 PHOS Eclipse je kreiran u skladu sa ovom problematikom. To je minimalistički, klizni sistem vrhunskog kvaliteta, sa inovativnom skrivenom podnom šinom, koji obezbeđuje ujednačenost poda između unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora. Koristeći naše znanje i iskustvo postavili smo visoke standarde za performanse zvučne izolacije sistema i uspeli da postignemo sjajne rezultate.

SUPREME S650 PHOS Eclipse
foto: ALUMIL / SUPREME S650 PHOS Eclipse

Sistem S650 Eclipse je testiran u Laboratoriji Univerziteta Aristotel u Solunu na zvučnu izolaciju. Nakon svih uspešno položenih testova dobili smo sertifikat za zvučnu izolaciju sa indeksom smanjenja zvuka od 46dB.

Napredni aluminijumski arhitektonski sistem kao što je SUPREME S650 PHOS Eclipse, pruža ne samo minimalističku dizajn već i visoke performance zvučne izolacije. Novi sertifikat za zvučnu izolaciju u skladu sa međunarodnim standardima, upotpunjuje karakteristike sistema, što ga čini savršenom opcijom za zgrade i kuće za koje je potrebna visoka izolacija od buke.

www.alumil.rs

Alumil Yu Industry a.d.
A. GTC SQUARE – Milutina Milankovića 11b,
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 614 92 10
E. projektbiro@alumil.com
W. www.alumil.rs