Trendovi 2015 – Savremeni dizajn prozora

U 2015. godini, savremeni arhitekturalni dizajn je postao popularan izbor za vlasnike, koji žele da naglase otvorenost, sa velikim prozorima i prirodnom svetlošću. Postoji mnogo izbora u dizajnu savremenog stila.

Postoji mnogo izbora u dizajnu savremenog stila

Popularni prozori savremenog dizajna

Jedna od najznačajnijih razlika između savremenih i tradicionalnih prozora, jesu njihove jednostavne linije. Moderni prozori se najčešće sastoje od velikih staklenih površina, jednostavnih kontura i rasporedu koji daje ujednačen izgled.

Moderni prozori se najčešće sastoje od velikih staklenih površina, jednostavnih kontura i rasporedu koji daje ujednačen izgled

Moderni prozori su odličan izbor ukoliko želite, u vašem domu, veliku količinu prirodne svetlosti.

Kako uskladiti savremene prozore u vaš enterijer

Savremeni prozori nisu tu samo da bi zadivili komšije i prolaznike, takođe su tu i za vas. Jedan od načina da u potpunosti unesete moderne prostore, jeste, da ih uskladite sa vašim enterijerom. Da bi ste to postigli, predlažemo nekoliko načina:

Koristite moderne vertikalne venicijanere

  • koristite moderne venicijanere, kako bi ste održavali željenu količinu svetlosti koja ulazi u prostoriju, neutralnih svetlih boja, ili sa blagim printom

Ugradite „zid od prozora“, alternativni stil moderne arhitekture

  • ugradite „zid od prozora“, alternativni stil moderne arhitekture, koji omogućava prikaz prelepog ambijenta usklađen sa vašim otvorenim prizemljem modernog dizajna.