Specijalno sajmsko izdanje časopisa “Prozori&Vrata” je u pripremi

U pripremi je SPECIJALNO SAJAMSKO IZDANJE ČASOPISA “PROZORI&VRATA” (print&web izdanje) koje će izaći pred Sajam građevinarstva u Beogradu koji se održava od 18.-21. aprila, na kojem i ove godine imamo štand.

Sajamsko izdanje se štampa u povećanom tiražu od 6.000 primeraka i dobiće ga svi izlagači i posetioci na našem štandu, pored 5.000 adresa na koje se časopis distribuira.

Rezervacija oglasnog prostora u
Sajamskom izdanju je moguća do 30. marta.

Časopis dobijaju: arhitekte, projektni biroi, građevinske firme, izvođači radova, proizvođači stolarije, hoteli u većim gradovima i turističkim centrima, javna preduzeća, centrale banaka, svi ovlšaćeni auto saloni u Srbiji, prehrambena industrija i mnogi drugi.

Časopis PROZORI&VRATA broj 21, avgust 2017
Arhitekte čitaju časopis “Prozori&Vrata” i prate portal prozorivrata.com

Konstantno podizanje kvaliteta samog izdanja ne bi bilo moguće bez podrške naših klijenata koji nam veruju već dugi niz godina i zajedno sa nama istrajavaju u borbi i zajedničkom cilju da edukujemo širu javnost. Samo tako možemo napred, zajedničkim snagama, ili opet kao tim, uraditi sve što je u našoj moći da od Srbije stvorimo još bolje mesto za život. Svako u svom segmentu.

Časopis izlazi kvartalno, četiri puta godišnje i bavi se strukom i edukacijom, trendovima, inovacijama kako u svetu tako i kod nas. Svako print izdanje je i web izdanje, možete ga listati i online nakon distribucije, čak i sa vaših mobilnih i tablet uređaja, a šalje se newsletterom se na našu bazu od skoro 30.000 email adresa.

Časopis PROZORI&VRATA broj 23, februar 2018
Časopis PROZORI&VRATA broj 23, februar 2018

Od ove godine na adrese Vam stiže redizajnirano izdanje. Ovim redizajnom stručni tekstovi, po kojima smo specifični, su sada dobili još više prostora, a uveli smo i mnoštvo novih rubrika jer smo ispitivali tržište i potrebe kako stručne javnosti, tako i krajnjih korisnika.

Ako ne dobijate print izdanje možete se prijaviti na naš newsletter kako bi dobijali najnovije informacije i kako bi vam svaki novi broj stizao na mejl u elektronskoj formi.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju ili oglašavanje u časopisu “Prozori&Vrata” možete nas kontaktirati.

www.prozorivrata.com

Logo Marketing Press agencija za marketing

Agencija Marketing Press
Filipa Višnjića 17a, 21000 Novi Sad, Srbija
Tel.: +381 21 6333 824
Mob: +381 64 6462 980
redakcija@prozorivrata.com