Profilco YU slavi 20 godina poslovanja u Srbiji

U godini za nama, PROFILCO YU je proslavio svoj dvadeseti rođendan poslovanja u Srbiji, predstavio nove sisteme koji su upotpunili našu ponudu, upoznao nove ljude i stekao nova prijateljstva i svojim profilima učinio mnogobrojne projekte mogućim. I sada ostalo je još samo da sumiramo utiske još jedne uspešne godine za nama.

Još jedna uspešna godina za nama – Spremni za novih dvadeset

Poslednjih nekoliko izazovnih godina bile su sa mnogo iznenađenja, situacija na koje do tada nismo navikli, brzih promena koje zahtevaju i brzo prilagođavanje. Ali kao i svaki mladi dvadesetogodišnjak bili smo spremni da učimo, kao i kada je to bilo neophodno da upotrebimo iskustvo koje smo stekli svih ovih godina. Trudili smo se da ispunimo želje naših klijenta, da osluškujemo tržište oko nas i da ispunimo sve što se od nas očekivalo.

Kao proizvođači aluminijumskih profila i sistema, moramo da pomenemo i neke od njih koji su nas doveli do mesta koje danas zauzimamo. Pored onih uobičajenih koji su namenjeni za izradu prozora i vrata, ponosni smo na naše staklene fasade, rešenja za podizno-klizne i klizne pozicije, na razne tipove ograda, ali tu su i podkonstrukcije za ventilisane fasade kao i za solarne panele. Naši sistemi se trude da održe korak sa vremenom, da svojim izgledom i osobinama ispune sve zahteve u savremenoj građevini.

Sistem IQ90 sa termo prekidom za izradu zahtevnih konstrukcija, još uvek relativno nov u našoj ponudi, ali je za vrlo kratko vreme pronašao svoje mesto u nekim od najzahtevnijih projekata kojih smo bili deo ove jubilarne godine. Svojim izgledom spreman je da se uklopi u današnje građevinske standarde, kojima je pored funkcionalnosti, veoma bitan i izgled samog objekta. Veoma je važno izazvati pažnju kod ljudi, a zatim i oduševljenje, a upravo je taj cilj i postignut sa profilima iz serije IQ90. Ipak, bitno je i ono što stoji na papiru, a na onom sa Instituta ift Rosenheim stoji da su naši profili iz ovog sistema spremni i da svojim karakteristikama opravdaju svoje mesto na današnjem tržištu.

Presek profila za proizvodnju fasadne stolarije
Profilco YU – proizvođači aluminijumskih profila i sistema

Još jedna novina spremna za proslavu našeg jubileja jesu i dva potpuno nova sistema za sve one koji žele da izađu iz uobičajenih okvira i svom objektu donesu nešto potpuno drugačije. Upravo za sve vas koji se ovako osećate, naši inženjeri su osmislili sisteme pod oznakama IQ580 i IQ460, koji ujedno mogu da budu i klizni, ali i podizno – klizni sistemi.

Spremni za velike pozicije i da svojim dizajnom učine da vaš prostor odskače od drugih. Za sve one koji vole svetlost, velike površine pod staklom, ali i za one koji vode računa o samim osobinama profila uopšte nema razloga da više lutaju. Podizno – klizni sistemi su veoma često rešenje koje se može videti na novim objektima, tako da će sistemi IQ580 i IQ460 veoma lako pronaći svoje mesto i u vašem sledećem projektu.

Iako se trudimo da stalno osmišljavamo nove sisteme da upotpunimo našu ponudu prateći poslednje zahteve savremenog tržišta, ipak ne smemo zaboraviti i na one sisteme koji su nam omogućili da već dvadeset godina budemo deo građevinske industrije ne samo u Srbiji, već i u drugim delovima Evrope. Posebno smo ponosni na naše profile za staklene fasade bilo da su one standardnog tipa, polu strukturalne ili strukturalne. A ono što naši klijenti, a posebno oni koji se prvi put susreću sa ovim sistemom pod oznakama PR50 i PR50 Plus jeste lakoća i brzina sa kojom se radi, što predstavlja veoma bitan faktor u današnjem vremenu nemogućih rokova i težnje da se što brže odgovori zahtevnom tržištu, naravno uz ozbiljne karakteristike ovih sistema.

Objekat sa aluminijumskom stolarijom proizvođača Profilco YU
Foto: profilco YU

Takođe ono po čemu smo uvek bili prepoznatljivi jesu oni standardni profili za prozore i vrata, bilo da su sa termo prekidom ili bez njega. Naše serije PR63 i PR63S su već dugi niz godina sa nama. Svojim kvalitetom i lakoćom izrade konstrukcija dokazali su da je potpuno opravdano što su toliko dugo sa nama. Pored ovih serija sa termo mostom tu su i serije za unutrašnje pozicije oznaka PR52 i PR52S koje pružaju nebrojane mogućnosti u ulepšavanju vašeg prostora.

Staklene ograde, klizni sistemi, naši sistemi žaluzina koji su našli primenu na mestima na kojima nismo ni pretpostavili da mogu da se nađu i još mnogo različitih profila i sistema koji su osmišljeni samo sa jednim ciljem, a to je da vaše ideje pretvore u realnost.

Ovu godinu privodimo kraju, sumiramo utiske, učimo na greškama i trudimo se da sledeće godine krug ljudi koji sa zadovoljstvom pričaju o našim profilima bude još veći. Stalno rastemo, gradimo nova poznanstva i prijateljstva, unapređujemo sisteme i spremamo se da sledeće godine osvojimo još jednu stepenicu i odemo još jedan korak dalje.

Novogodišnja čestitka
Srećnu novu godinu i božićne praznike želi Vam Profilco YU

Želimo svima uspešan završetak ove godine i još uspešniju sledeću, uz još mnogo prozora i vrata i naravno sa PROFILCO profilima.


PROFILCO YU
Autoput za Novi Sad 118, 11080 Zemun
+381 11 377 94 00
+381 63 697 425
prodajaBG@profilco.rs
www.profilco.gr
PROFILCO YU – PJ Novi Sad
Temerinski put 23a, 21000 Novi Sad
+381 21 410 219
prodajaNS@profilco.rs

Instagram profilco_yu
Facebook Profilco YU