Rekli ste o nama: Sanja Stanimirović i Tanja Urošević, STS KAN group

Kako bi što bolje ocenili desetogodišnji rad našeg časopisa „Prozori+Vrata“, postavili smo par pitanja našim dugogodišnjim klijentima kako bi dobili bolju sliku stvari. Interesovalo nas je da li su zadovoljni našim radom, koja su njihova iskustva, kao i šta bi voleli da vide u časopisu. 

Prenosimo odgovore u celosti, bez bilo kakve korekture ili ulepšavanja bilo čije izjave.

10 godina časopisa „Prozori+Vrata“

  1. Ove godine slavimo deset godina rada, što nije mali jubilej. Vi nas podržavate od samog početka. Zašto smatrate da je saradnja sa našom medijskom kućom važna za Vašu kompaniju?
  2. Kako Vam izgleda naš razvoj, konstantne promene i redizajn, što časopisa tako i portala na svakih nekoliko godina?
  3. Šta je ono što časopis „Prozori+Vrata“, razlikuje od sličnih građevinskih časopisa, pa nam poverenje, trenutno, ukazuje preko 50 brendova?
  4. Znate da smo pre više od šest godina pokrenuli izdanje na hrvatskom jeziku koje sa dosta uspeha izlazi u Zagrebu. Šta je po Vama ključan faktor našeg rasta i razvoja?
  5. Da li biste mogli, iz svog ugla, da nam date neku sugestiju – Na koji način bi mogli da unapredimo naše usluge koje bi Vama još više olakšale pristup ciljnoj grupi.

Sanja Stanimirović i Tanja Urošević, STS KAN group

rekli ste o nama Sanja Stanimirović i Tanja Urošević STS KAN group
Foto: Sanja Stanimirović i Tanja Urošević STS KAN group

1. Saradnja sa časopisom „Prozori+Vrata“ ima veliku važnost za nas, jer se građevinska branša tim putem informiše o svim značajnim aktivnostima naše kompanije.

Želimo vam da i u vremenu koje dolazi opravdate poverenje koje su vam brojni čitaoci ukazali, istovremeno uverene da ćete nastaviti da budete svetionik profesionalnog rada.

 

 

2. Savremen časopis, sa jasnom formom, uz vrhunske fotografije i reportaže. Časopis koji uvek prati najvažnija dešavanja u građevini i van nje! Razvijali ste se postepeno uz veliku posvećenost i izuzetan kvalitet. Sve to je pratio moderan redizajn koji je za svaku pohvalu.

3. Kao i u svakom poslu, smatramo da su ljudi zajedno sa liderom, ti koji prave razliku.

Za časopis „Prozori+Vrata“ pohvalile bi poseban pristup svakom klijentu i potpuno razumevanje klijentovih potreba, a sve to je propraćeno izuzetnim tekstovima.

4. Svaka čast za taj potez, jako nam je drago da ste postigli takav zapažen uspeh u Hrvatskoj i želimo vam da iskoristite to iskustvo i proširite se na ceo region.

5. Obzirom da znate sve jake igrače u industriji, smatramo da ste idealan pokretač neke vrste tematskih konferencija, seminara i edukacija na razne teme iz branše.

Mnogo se zahvaljujemo Sanji Stanimirović i Tanji Urošević što su istakle našu posvećenost klijentima. Tome pridajemo veliki značaj jer smatramo da samo uz dobro razumevanje možemo postići velike rezultate.

Čitamo se i dalje!

Prethodni tekstRekli ste o nama: Marija Stojanović ESTE TEAM
Sledeći tekstKreiranje objekta na nivou svetske arhitektonske prakse