PROFILCO YU slavi dve decenije poslovanja

Naših uspešnih dvadeset godina sa vama

Iako se nalazimo u veoma čudnom vremenu, sa kakvim se do sada nismo susretali, ali uprkos tome imamo lepih razloga da proslavimo ne tako mali jubilej. Ponosni smo na sve uspešno odrađene projekte kojih smo bili deo i na sve ljude koje smo upoznali vremenom i stekli njihovo poverenje. I nakon dvadeset uspešnih godina, spremni smo da zajedno sa vama dočekamo novih dvadeset.

profilco YU
Foto: Profilco YU

Te 2002. godine osnovan je PROFILCO YU sa sedištem u Beogradu, kao deo grupacije koja posluje u sedam zemalja i sa mnogobrojnim kupcima i poslovima širom sveta. Počeli smo u nekom drugačijem vremenu nego što je danas, ali smo pratili zahteve tržišta, slušali savete i uvek smo težili da se mi unapredimo, ali i da naši sistemi ispune želje naših klijenata. Danas smo ime koje je prepoznatljivo i koje je postalo neizostavni i bitan deo naše industrije.

Našu ponudu čine brojni aluminijumski sistemi čiji profili su na najbolji način osmišljeni kako bi ispunili ulogu koja im je dodeljena. Pored onih uobičajenih koji su namenjeni za izradu prozora i vrata, ponosni smo na naše staklene fasade, rešenja za podizno-klizne i klizne pozicije, na razne tipove ograda, ali tu su i podkonstrukcije za ventilisane fasade kao i za solarne panele. Trudimo se da ispratimo najnovije trendove, da naši profili budu moderni i atraktivni, ali i da svojim osobinama ispune zahteve u savremenom građevinarstvu.

profilco YU
Foto: profilco YU

Upravo vođeni ovom idejom razvili smo sistem IQ90 sa termo prekidom za izradu prozora i vrata po najvišim standardima. Svojim izgledom spreman je da se uklopi u današnje građevinske projekte kojima je pored funkcionalnosti veoma bitan i izgled samog objekta. Veoma je važno izazvati pažnju kod ljudi, a zatim i oduševljenje, a upravo je to i cilj profila iz serije IQ90. Ipak, bitno je i ono što stoji na papiru, a na onom sa Instituta ift Rosenheim stoji da su naši profili iz ovog sistema spremni i da svojim karakteristikama opravdaju svoje mesto na današnjem tržištu.

Još jedna novina spremna za proslavu našeg jubileja jeste i potpuno novi sistem profila za sve one koji žele da izađu iz uobičajenih okvira i svom objektu donesu nešto potpuno drugačije. Upravo za sve vas koji se ovako osećate naši inženjeri su osmislili podizno-klizni sistem pod oznakom IQ580. Spreman za velike pozicije i spreman da svojim dizajnom učini da vaš prostor odskače od drugih. Za sve one koji vole svetlost, velike površine pod staklom, ali i za one koji vode računa o samim osobinama profila uopšte nema razloga da više lutate. Podizno-klizni sistemi su veoma često rešenje koje se može videti na novim objektima, tako da sistem IQ580 veoma lako pronalazi svoje mesto i u vašem sledećem projektu.

Iako se trudimo da stalno unapređujemo i stvaramo nove sisteme profila, da upotpunimo našu ponudu prateći poslednje zahteve savremenog tržišta, ipak ne smemo zaboraviti i na one sisteme koji su nam omogućili da već dvadeset godina budemo deo građevinske industrije u Srbiji. Posebno smo ponosni na naše profile za staklene fasade bilo da su one standardnog tipa, polu strukturalne ili strukturalne. A ono što naši klijenti hvale, a posebno oni koji se prvi put susreću sa ovim sistemom pod oznakama PR50 i PR50 Plus jeste lakoća i brzina sa kojom se radi, što predstavlja veoma bitan faktor u današnjem vremenu nemogućih rokova i težnje da se sve što brže odradi. Naravno tu su i ozbiljne karakteristike ovih profila koji mogu da odgovore zahtevima na tržištu.

profilco YU profil
Foto: profilco YU profil

Takođe, ono po čemu smo uvek bili prepoznatljivi jesu oni standardni profili za prozore i vrata, bilo da su sa termo prekidom ili bez njega. Naše serije PR63 i PR63S su već dugi niz godina sa nama. Svojim kvalitetom i lakoćom izrade konstrukcija sa njima dokazali su da je potpuno opravdano što su toliko dugo sa nama. Pored ovih serija sa termo mostom tu su i serije za unutrašnje pozicije oznaka PR52 i PR52S koje pružaju nebrojane mogućnosti u ulepšavanju vašeg prostora.

Staklene ograde, klizni sistemi, naši sistemi žaluzina koje su našle primenu na mestima na kojima nismo ni pretpostavili da mogu da se nađu, i još mnogo različitih profila i sistema osmišljenih samo sa jednim ciljem, a to je da vaše ideje pretvore u realnost. Ali ukoliko vas interesuje da upoznate sve naše sisteme i naš tim ljudi uvek je najbolje rešenje da nas posetite i budete naši gosti.

Dvadeset godina poslovanja dočekujemo u nekom drugačijem vremenu, nekom novom vremenu, sa novim izazovima pred nama sa kojima moramo da se izborimo. Uspeli smo da svih ovih godina zadržimo svoje mesto, što nikako nije razlog da se opustimo. Zato razvijamo nove sisteme, osluškujemo tržište i pokušavamo da osmislimo proizvod koji će opravdati ime čije nosi. Mi smo već dve decenije tu i ne planiramo da odlazimo, već da dalje rastemo i razvijamo se. Budite i vi deo naše priče i hajde da zajedno dočekamo i sledećih dvadeset godina.


PROFILCO YU
Autoput za Novi Sad 118, 11080 Zemun
+381 11 377 94 00
+381 63 697 425
prodajaBG@profilco.rs
www.profilco.gr
PROFILCO YU – PJ Novi Sad
Temerinski put 23a, 21000 Novi Sad
+381 21 410 219
prodajaNS@profilco.rs

Instagram profilco_yu
Facebook Profilco YU