Novi objekat PRESS GLASS kompanije dobio je sertifikat ift Rosenheim instituta I CEKAL-a

Nova fabrika u okviru PRESS GLASS kompanije – koja je specijalizovana za proizvodnju i obradu stakla za građevinsku industriju – već je dobila sertifikat Nemačkog instituta ift Rosenheim. Tako je potvrđen kvalitet stakla po evropskim standardima EN 1279-5 i EN 12150-2. Rezultat ovog sertifikata je oznaka CE koju nose njihovi proizvodi.

CEKAL institut iz Pariza je takođe završio test i sertifikacijski proces ostakljenih jedinica proizvedenih u Hrvatskoj. To znači da se staklo može koristiti u Francuskoj – sva stakla koja proizvodimo u skladu sa zahtjevima iz instituta su označena sa posebnom oznakom “CEKAL 789”, koja se nalazi na distantnom profilu.

PRESS GLASS sertifikati ift Rosenheim i CEKAL

Sertifikacijski procesi održani za fabriku u Varaždinu savršeno se uklapaju u našu politiku kontrole kvaliteta, kao i u politiku za podršku kupaca. Osim toga, valja napomenuti da uz takve sertifikate naši poslovni partneri postaju konkurentniji te ostvaruju lakši pristup različitim tržištima.

Novi objekat u Hrvatskoj je četvrta fabrika PRESS GLASS kompanije. Prve tri se nalaze u Poljskoj. Stakla proizvedena u Poljskom fabrikama najviše se izvoze u evropske zemlje, kao I na druge kontinente, uključujući Severnu Ameriku I Aziju.

Sertifikat objekata PRESS GLASS kompanije:
https://www.pressglass.eu/accesible-materials/set-of-certificates?lang=en

PRESS GLASS

PRESS GLASS d.o.o. Hrvatska
Ulica dr. Marijana Mlinarića 5, Poduzetnička Zona Jalžabet, 42203 Jalžabet
T. +385 42 62 90 01
E. varazdin@pressglass.com
W. www.pressglass.com

PRESS GLASS SA Poljska
Nowa Wies, ul. Kopalniana 9 42-262 Poczesna
T. +48 34 327 50 69
E. nowawies@pressglass.com