REHAU na Fensterbau Frontale 2024: Predstavljanje inovacija

REHAU Window Solutions je svu trenutnu pažnju okrenuo pripremama za sajam Fensterbau Frontale 2024., zakazan za period od 19. do 22. marta u Nirnbergu u Nemačkoj. Ovo je prilika za predstavljanje istaknutih inovacija koje će oblikovati industriju prozora, povezujući je sa globalnim tržištem.

Proizvođači prozora imaće priliku da na sajmu pronađu korisne savete, informacije i inspiraciju kako bi unapredili svoje poslovanje, dok će REHAU Window Solutions demonstrirati svoj sveobuhvatni poslovni model usmeren ka budućnosti poznatiji kao 360°.

Učešće REHAU na Fensterbau Frontale 2024

REHAU Window Solutions će aktivno učestvovati na sajmu Fensterbau Frontale 2024. u Nirnbergu, ističući koristi inovacija za proizvođače prozora širom sveta. Fokus će biti na pružanju individualnih opcija iz jednog izvora, što potvrđuje REHAU kao „All In One partner“.

Predstavljanje inovacija na sajmu

Od 19. do 22. marta, proizvođači prozora moći će da istraže 360° poslovni model za budućnost na 650m2 izložbenog prostora. Prema rečima gospodina Carsten Heuer, izvršnog direktora REHAU Windows Solutions za ceo svet, REHAU će demonstrirati svoju stručnost kroz izuzetne profile, pametne proizvode, digitalne usluge i održivost integrisanu u celokupni sistem. Tematske fokusiranosti uključuju „All in One Partner“, izuzetne profile, inovaciju i inspiraciju za održiv uspeh, jedinstvenu efikasnost i vođstvo u održivosti. REHAU će nastaviti da postavlja standarde i bude centar inovacija za industriju prozora, nudeći stvarnu dodatnu vrednost svim zainteresovanim stranama.

Nakon „World of Windows“ 2022. i „Dobro došli na ARTEVO nedelju“ prošle godine, Rehau će na predstojećem sajmu nastojati da nastupi u velikom svetlu, u stilu profesionalaca kada je industrija prozora u pitanju.

REHAU Window Solutions na sajmu Fensterbau Frontale 2024. u Nirnbergu,od 19. do 22. marta 2024. , nalaziće se u Hali 4A, na štandu 123. Nemojte propustiti da dođete i saznate šta vam sve Rehau ima za ponuditi sada i u vremenima koja dolaze.

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Jurija Gagarina 19, lamela 2, ulaz 4, blok 58
11070 Novi Beograd
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com

Prethodni tekstEvidentiranje i širenje održivih mera u laboratorijama, administraciji i organizaciji
Sledeći tekstDr. Hahn predstavlja novu šarku tipa VL-Band AT: Skrivena šarka za vrata