Prvi trening seminar ELVIAL trening centra je završen

Prvi trening seminar u okviru ELVIAL trening centra je uspešno završen. U nedelju, 1. oktobra, uspešno je privedeni kraju prvi kurs programa „Izrada i montaža aluminijumskih arhitektonskih sistema“ u potpuno novim prostorijama trening centra, koji se nalazi u industrijskoj zoni ELVIAL u Kilikisu.

Seminari posvećeni obuci novih proizvođača aluminijumskih sistema su osmišljeni s ciljem podrške izgradnji sveobuhvatnog znanja, istovremeno omogućavajući profesionalcima već prisutnim u industriji da dublje prodru u sve aspekte procesa proizvodnje aluminijuma i najnovije tehnologije.

Elvial trening centar je uspešno završen
foto: Elvial

Seminar je podeljen u dva ključna segmenta kako bi potpuno zadovoljio potrebe svih proizvođača aluminijumskih proizvoda. U partnerstvu s P.O.V.A.S.-om, dr Stelios Lambrakopoulos i stručnjacima iz kompanije ELVIAL, teorijski deo seminara održan je od 14. do 17. septembra.

Teoretski kurs se usredsredio na sveobuhvatno razumevanje aluminijumskih sistema, njihove primene i instalacije, tehnologija premaza i korišćenje specijalizovanog softvera, kao i ključnih administrativnih funkcija kompanija u aluminijumskoj industriji, kao što su marketing, prodajne tehnike i upravljanje ljudskim resursima.

Elvial trening centar je uspešno završen
foto: Elvial

Nakon toga, od 30. septembra do 1. oktobra, seminar je prebačen u tehnički deo kompanije ELVIAL, gde je u posebno dizajniranom prostoru TRENING CENTRA praktična obuka seminara simulirala stvarne scenarije izrade i instalacije aluminijumskih sistema. Ova praktična obuka je pomogla učesnicima da steknu veštine u montaži i potpuno razumeju sve tehničke karakteristike sistema.

Dodelom sertifikata o prisustvu, prvi kurs omogućava zainteresovanim osobama da se pripreme za zvanični proces sertifikacije kod nezavisnih tela.

Elvial trening centar je uspešno završen
foto: Elvial

„Veoma smo zadovoljni što je prvi kurs uspešno završen. Zahvaljujemo vam se i čestitamo. Bili ste tim sa izuzetnim učešćem. Drago nam je što ste ovde i nadamo se da će budući učesnici imati istu odlučnost i volju za učenjem kao i vi“ izjavila je Tania Tzika, predsednica kompanije ELVIAL.

Završetak seminara je bio izuzetno zadovoljavajući, budući da su pružili svoje znanje i dobili korisne informacije nazad, a atmosfera je bila veoma pozitivna. Ovo iskustvo uh je ispunilo srećom i dalo im energiju za naredne korake u budućnosti.

Sledeća destinacija ELVIAL trening centra je Attica. Očekujemo vas tamo!

Registracija: LINK.

www.elvial-i2.eu

www.elvial.com