LiSEC je otvorio novi servis i centar za obuku u Austriji

U 2016. godini, LiSEC centar za servis i obuku se preselio u novi objekat, koji je zvanično započeo sa radom 29. aprila. Zaposleni nisu dobili samo novi dom, već je LiSEC omogućio visoko kvalitetne kurseve na najsavremenijim mašinama za svoje klijente, kao i za sve svoje zaposlene u novom objektu.

Nakon zavidno brze izgradnje, ceremonija otvaranja novog objekta je bila 4. avgusta 2015. god. a zaposleni su počeli sa radom već u januaru 2016. god. Svetska kompanija LiSEC, za obradu stakla, uložila je oko 4.5 miliona eura u 1.200m2 hala i oko 950 m2 kancelarijskog prostora. Peter Rattinger, menadžer servisnog centra, komentariso je: „LiSEC će se od sad disproporcionalno naglo rasti u sektoru servisa, obuke i sklapanja. Ovaj novi objekat je bio neophodan, kako bi omogućio rast i razvoj kompanije. LiSEC slogan – Najbolji u obradi stakla – se sad, svakako odnosi na naš servisni centar.“

LiSEC je otvorio novi servis i centar za obuku u Austriji
Ceremonija otvaranja novog objekta je bila 4. avgusta 2015

U okviru kancelarijskog prostora, nalazi se oko 40 radnih jedinica, kao i specijalne prostorije za obuku, sa direktnim pristupom pogonu. Rattinger dodaje: „U daljem radu planiramo da uvedemo i online podršku. Novi sistem, koji će nam omogućiti da budemo još efikasniji i otvoreniji ka našim klijentima.“

Obuka je počela od marta. Postoje različiti moduli obuke, takođe, postoji mogućnost kreiranja obuke po potrebama klijenta. Za više informacija o obuci, možete se obratiti Alois Litschauer (alois.litschauer@lisec.com)

O LiSEC-u

Lisec, sa sedištem u Hausmeningu, Amstetten, je globalno aktivna grupa koja obezbeđuje inovativna individualna i kompletna rešenja u sektoru proizvodnje i finalne obrade glačanog stakla više od 50 godina. Poslovanje obuhvata mašine, automatizovana rešenja i servise. U 2014. godini, LiSEC grupaje sa svojih 1300 zaposlenih, na više od 20 lokacija uspela da generiše oko 220 miliona eura, sa eksportnim udelom od 90%. LiSEC razvija i proizvodi  sisteme za obradu i sečenje stakla, od zasebnih komponenti, do velikih postrojenja linijske proizvodnje. Sa sigurnom tehnologijom i inteligentnom automatikom, LiSEC postavlja standarde u okvire kvaliteta i tehnologije, a na taj način i doprinosi uspehu svoji klijenata.


www.lisec.com

LiSEC Austria GmbH
Peter Lisec Straße 1
3353 Seitenstetten
Austria
T: +43 7477 405 1151
E: sales@lisec.com
W: www.lisec.com