Novi modeli, materijali i trendovi u opremanju enterijera – sajam nameštaja 2016

Jedan od najvećih evropskih sajmova industrije nameštaja, Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije u Beogradu, u novom izdanju nastaviće prošle godine uspostavljen i izvanredno ocenjen novi koncept i predstaviti program vrhunskog kvaliteta i dizajna. Uz akcenat na domaću i regionalnu produkciju, premijere dizajnerskih ideja i jasnu biznis orijentaciju, manifestacija će okupiti veliki broj profesionalaca iz zemlje i sveta kao i šire publike i posetilaca.

Svi aspekti savremenog dizajna, uređenja i opremanja enterijera, koji u današnje vreme podižu kvalitet života i oplemenjuju životne i radne prostore, tradicionalno će se naći na centralnom godišnjem događaju – 54. Međunarodnom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije od 8. do 13. novembra na Beogradskom sajmu.

Najreprezentativniji domaći proizvođači i ugledni svetski brendovi kao i dizajn orijentisane kompanije upoznaće nas sa trendovima u oblasti dizajna nameštaja i uređenja enterijera, inovacijama u formi, materijalima i idejnim rešenjima. Izložbeni program uključuje ponudu nameštaja za stanovanje (dnevne, spavaće, dečje sobe, predsoblja, kuhinje, trpezarije, kupatila), opremanje objekata (kancelarije, ugostiteljski objekti, hoteli, javni objekti), posebne vrste nameštaja (stilski, klasični, bamabus, ratan, baštenski) i uređenje enterijera (projektovanje i opremanje, izrada po narudžbini, podne i zidne obloge, rasveta, ugradni nameštaj, galanterija i dekor).

Sajam nameštaja 2016 - polazno mesto za opremanje prostora
Novi modeli, materijali i trendovi u opremanju enterijera – sajam nameštaja 2016

Paralelno sa ovom manifestacijom u halama 5 i 11 odvijaće se 54. Međunarodni sajam maši- na, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije, koji će trajati dan kraće od 8. do 12. novembra, i ponudu upotpuniti širokom paletom repromaterijala za izradu nameštaja, površinsku obradu i spajanje, okovima i ukrasima i mašinama i alatima za obradu drveta. Sajamska ponude obuhvata: repromaterijale za izradu nameštaja (građa, stolarske ploče, furniri, folije, kant trake); repromaterijale za površinsku obradu i spajanje (boje i lakovi, sve vrste lepkova, razređivača, brusnih papira); novi asortiman okova i ukrasa za nameštaj (bravice, šarke, kvake, ručice, žice, opruge i ukrasni elementi); bogat izbor tekstila i tkanina za nameštaj, kože za nameštaj, tehnološki nove materijale, poliuretanske pene, sunđere, elemente od gume i plastike i dr.

Izuzezan izbor modela ugradnog nameštaja uključuje: vrata, prozore, stepenice, pregradne elemente, roletne, žaluzine, tende, kamine i peći. Galanterija i dekor oplemeniće enterijere najmodernijim zavesama i draperijama, pozamanterijom i dekorativnim tkaninama, lajsnama i drugim ukrasnim i dekorativnim elementima. Sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije će prikazati najsavremenije mašine koje omogućavaju visoku preciznost primarne obrade drveta, izrade i završne obrade. Osavremenjene pilane, sušare, mehanički, električni i pneumatski alati pokazaće na sajmu kojom brzinom se inoviraju i razvijaju perspektivne industrije – drvna i industrija nameštaja.

Sajam nameštaja koji svake godine poseti više od 60 000 ljudi, jedinstven je događaj za sve učesnike, a naklonost najšire publike uživa zbog ekskluzivnih sajamskih pogodnosti i uslova plaćanja.

Neka i ove jeseni upravo Sajam nameštaja bude mesto Vaše ispiracije!

Više informacija o Sajmu nameštaja na www.sajamnamestaja.rs

Beogradski sajam