Nova generacija džepnih i kliznih vrata

Vrata su važan elemenat svake kuće. Njima se dodaje privatnost u prostoru i povezuje više različitih prostorija. Vrata su deo arhitekture svakog doma i mogu biti različitih varijanti, stilova i tipova

.

Postoje klizna vrata, panel vrata, harmonika vrata i drugi. Postoje i džepna vrata. Džepna vrata su klizna vrata koja nestaju kada su potpuno otvorena, u odeljku u susednom zidu.

Vrata koja nestaju u vašem domu
Slika 2 – Vrata koja nestaju u vašem domu

Džepna vrata se koriste pre svega zbog arhitektonskog efekta, ili kad nema mesta za kolenasta vrata.

Prelep dizajn vrata povezuje prostor u vašem domu, i dolazi u različitim bojama i materijalima, a takođe je otvoren za personalizovanje vrata.

Klizna i džepna vrata u vašem domu
Slika 3 – Klizna i džepna vrata u vašem domu

U ponudi su na tržištu kvalitetna vrata koja mogu da premoste mešavinu tradicionalnog, modernog, savremenog, pa čak i klasičnog dizajna.

Džepna vrata

Džepna vrata eliminišu razlike između otvaranja i zatvaranja, ulaza ili izlaza, ii čine prostor bezgraničnim.

Zahvaljujući našim kontra okvirima, džepna vrata jednostavno klize bez ikakvog napora kroz prostor, čineći da sve sobe stapaju jedna u drugu, poput vidljivog/ nevidljivog elementa koji se može pojaviti i nestati kao da je u pitanju magija.

Sobna vrata nove generacije
Slika 4- Sobna vrata nove generacije

Džepna vrata nude ne samo praktično i funkcionalno rešenje, već mogu biti rafinisani estetski izbor, čak I u sobama bez posebnih strukturalnih problema.