Kako vrata štede Vaš prostor?

Najveći problem skoro svakog domaćinstva jeste raspoloživost prostora u stanu. Jedno od rešenja jesu sklapajuća sobna vrata koja zauzimaju malo prostora.

Italijanska kompanija je proizvela nov mehanizam sobnih vrata koji funkcioniše po principu sklapajućeg krila. Kada se vrata otvaraju, ona se sklapaju tako da zauzimaju upola manje površine od vrata sa klasičnim krilima. Ovo veoma ekonomično rešenje može biti vrlo zgodno kada se želi iskoristiti prostor iza vrata za smeštanje nekog komada nameštaja: stola, ormara itd.

Štedljiva vrata
Slika 2 – Štedljiva vrata

Dimenzije rototranslirajućih vrata

Postoje dve verzije ovih vrata i na hiljade rešenja. Na raspolaganju su krila vrata na 90 i 180 stepeni u odnosu na otvor. Vrata se isporučuju u određenim širinama dok visina nije uslovljena.

Compack living tehnologija

Compack living tehnologija je adekvatna alternativa svim tradicionalnim sistemima vrata. Prilagodljiva je svakoj situaciji i svakom prostoru. Nije potrebno modifikovati zid, niti neka posebna obrda podnih površina i obloga. Samim tim, nema povećanja troškova prilikom njihove ugradnje.

Sklapajuća vrata
Slika 3 – Sklapajuća vrata

Manji prostori postaju veći i prostraniji, jer vrata svojim otvaranjem umanjuju prostor za pola. Ovaj sistem vrata je dizajniran za unutrašnje prostore kuća ili stanova. Rototranslirajuća vrata nude novi prostor na korišćenje koji do sada nije ni postojao

Novo iskustvo pokreta

Italijani su u svetu poznati po svom nenadmašivom dizajnu koji je opravdan i ovog puta specijalnim vratima koja štede Vaš prostor.