Nekonvencionalna vrata vašeg enterijera

Svako ima u svojoj glavi predstavu kuće snova u kojoj bi voleli živeti.  Jedan tako mali detalj enterijera u potpunosti menja utisak prostora u kojem boravimo i utiče na prostranost – a to su sobna vrata.

Jedinstveni materijali i inovativni dizajn mogu obezbediti kućnu privatnost, ali i postati sastavni i neraskidivi deo dekora svake prostorije.

Neobičan dizajn sobnih vrata
Slika 2 – Neobičan dizajn sobnih vrata

Stari svet elegancije

Visoka, drvena vrata sa izraženom teksturom  povećavaju staromodan osećaj i ispunjavaju dramatičnošću svakodnevni prostor.

Moderna vrata

Čak i tradicionalni prostori su zanimljiviji sa obojenim sobnim vratima. Crna vrata vam skreću pažnju na umetnička dela na zidu i ljupku sobu koja se nalazi odmah iza. Panelna vrata su posebno privlačna jer imaju savremeniju i čistu estetiku. Kontrasti u materijalima poput metala i drveta ili metala i stakla mogu dati fatalni učinak u prostoru.

Crna vrata skreću pažnju
Slika 3 – Crna vrata skreću pažnju

Ambar vrata

Jedan tip zanimljivih vrata svakako jesu vrata koja možemo sresti na amabarima. Idealni su za spavaće sobe jer  je čine prijatnijom i stapaju se u potpunosti u jednu celinu. Važna stvar u vezi sa ovim vratima jest eta da se ona mogu prilagoditi različitim stilovima. Ukoliko je vaša spavaća soba rustična, tradicionalna ili savremena, postoji dovoljno prostora za kreiranje vrata koja zadržavaju osećaje koje soba budi.

Ambar vrata
Slika 4 – Ambar vrata

Eklektični unutrašnji dizajni su najbolji jer omogućavaju sastavljanje omiljenih elemenata, čak iako oni pripadaju različitim stilovima. Upravo zato i jesu omiljeni tip vrata.

Eklektički unutrašnji dizajn
Slika 5 – Eklektički unutrašnji dizajn