Prelep ambijent i bogata ponuda u izložbenom prostoru na Savi

OTVARANJA OBJEKATA ILI POSLOVNICA SU LEPI DOGAĐAJI. SUGERIŠU NOVE POČETKE, NOVE POBEDE I NOVA POZNANSTVA I SARADNJE. IPAK, NEKADA SU TI DOGAĐAJI PREVIŠE FORMALNI, PA IH LJUDI KOJI IH POSEĆUJU DOŽIVLJAVAJU KAO NEŠTO ŠTO MORAJU DA ISPRATE, A NAJRADIJE BI NEGDE SELI NA KAFU, NA MESTU GDE SE VIŠE OSEĆAJU KAO KOD KUĆE.

klizna sobna vrata italijanske kompanije ECLISSE
OVOCONCEPT klizna sobna vrata italijanske kompanije ECLISSE

Na jednom ovakvom, forme oslobođenom, a opet sjajno organizovanom otvaranju prodajnog prostora smo i mi bili krajem maja meseca ove godine. Naime, firma OVOCONCEPT, tada je i znanično otvorila svoj showroom na Savskom keju bb, u Beogradu. Prostor je ustvari splav, koji nudi autentičnu atmosferu, vrhunsku kafu i više nego odlične komade nameštaja, kamina i kliznih vrata. U pitanju su klizna sobna vrata italijanske kompanije ECLISSE, koja je kroz 25 godina rada kvalitetom i konstantnim inovacijama postala sinonim za pocket door sisteme.

CONCEPT OVOCONCEPTA

OVOSOLUTIONS predstavljaju rešenja za uređenje enterijera koja se izdvajaju kvalitetom, funkcionalnošću i besprekornim dizajnom. Za vas smo već izabrali sisteme kliznih sobnih vrata Eclisse, staklene sisteme Karis i gasne kamine Italkero.

OVOPIECES je linija komadnog nameštaja
OVOPIECES je linija komadnog nameštaja

OVOPIECES je linija komadnog nameštaja koji pre svega slavi individualnost. Originalan dizajn je moguće personalizovati odabirom kombinacije materijala i boja, čime svaki komad postaje unikat, izraz Vaše individualnosti i vremena. Uključujući klijente u proces stvaranja nameštaja gradimo partnerske, prijateljske odnose koji prevazilaze granice uobičajenog poslovanja.

OVOCONCEPTSPACE
OVOCONCEPTSPACE
OVOCONCEPT izložbeni prostor na Savi, Beograd
OVOCONCEPT izložbeni prostor na Savi, Beograd

OVOEVENT – Autentičnost lokacije, multifuncionalnost prostora i jedinstven sadržaj čine OVOCONCEPTSPACE idealnim mestom za organizovanje tematskih događaja. OVOCONCEPT je posvećen ideji autentičnosti i u skladu sa tim nudi mogućnost organizovanja kreativnih i poslovnih radionica, izložbi, konferencija i svega što zahteva jedinstvenost i otklon od uobičajnih mesta za okupljanje.

OVOBAR kao integralni deo OVOCONCEPTSPACE
OVOBAR kao integralni deo OVOCONCEPTSPACE

OVOBAR kao integralni deo OVOCONCEPTSPACE otvara mogućnost potpunog uživanja prepuštanja atmosferi boravka na reci Savi sa svojom ponudom koja se prilagođava samom događaju, odnosno potrebama korisnika.

OVOPIECES je linija komadnog nameštaja
OVOPIECES je linija komadnog nameštaja

Mi postajemo deo Vas kao što Vi činite deo nas!

OVOCONCEPT logo

OVOCONCEPT
Savski kej bb,
11070 Novi Beograd
M. +381 64 640 63 98
M. +381 64 640 63 97
office@ovoconcept.rs
www.ovoconcept.rs

Prethodni tekstSemco recept za uspeh: Investicija u automatizaciju i efikasna postrojenja
Sledeći tekstKako birate stolariju za svoj dom? Istraživanje, statistika i odgovori