Moderan pristup dizajniranju vrata soba

Svi putevi vode do ulaznih vrata. Ulazna vrata uvode goste u kuću, prostorije, a istovremeno i štitte od neželjenih posetilaca, potom vlage i buke, a naravno i  od neželjenih uljeza. Već godinama, Josko ulazna vrata su poznata po dobroj toplotnoj izolaciji, visokoj sigurnosti  i bogatstvom dizajna.

Slika 2 - Nova životna harmonija
Slika 2 – Nova životna harmonija

Jedan od vodećih proizvođača prozora i vrata širom Evrope, drugi po veličini u Austriji, brend Josko, sinonim je modernog dizajna i visokog kvaliteta proizvoda koji se stalno razvijaju i stiču nove revolucionarne funkcije.

Josko kao brend

Široki Josko asortiman  uključuje prozore, vrata, i sve staklene sisteme. Zahvaljujući inovativnom dizajnu ovaj prizvođač osvaja 3 puta nagradu: “ Red Dot Design Avard „. Proizvode odlikuje stabilnost, sigurnost, kvalitet materijala i atraktivan dizajn.

Neponovljivi dizajn
Slika 3 – Neponovljivi dizajn

Kompanije širom sveta postavljaju standarde stvarajući na taj način zdravu i jaku konkurenciju na tržištu sa svojim novim vratima koja se mogu smatrati revolucionarnim . Novi dizajn vrata podrazumeva bolju zvučnu izolaciju, LED osvetljene, i bolju zaštitu od provala, kao i 5 tačaka zaključavanja.

Završna obrada za vrata može biti različita, od aluminijuma ili prirodnog drveta. U potrazi za kvalitetom i perfekcijom, Joso briljira u oblastima kao što su udobnost, sigurnost, tehnologija i kvalitet.

Svi putevi vode do ulaznih vrata
Slika 4 – Svi putevi vode do ulaznih vrata

Mnogi proizvođači se trude da se što više približe korisniku, pa tako, prozori, vrata i stakleni sistemi nisu samo prozori i vrata i stakleni sistemi, več su proizvodi centralni deo vašeg doma.

Nova životna harmonija

Sa velikom strašću prema detaljima, pojedini proizvođači stvaraju toplu i prijatnu atmosferu koja budi sva čula. Drvo je fino obrađeno tradicionalnim načinom, rafiniranim sa specijalnim uljima i bojama.

Prethodni tekstTermoizolaciono staklo i njegove perspektive
Sledeći tekstKoju vrstu sigurnosnih vrata odabrati?