Svetleċa klizna vrata vašeg doma

Svetleća klizna vrata pripadaju modernom dizajnu enterijer vrata koja nude idejna rešenja za podelu prostora – ormar vrata, klizna vrata ili džepna vrata. Sa minimalnom estetikom, ova elegantna klizna vrata pojačavaju utisak bilo kog komercijalnog ili stambenog prostora.

Svetleća serija kliznih vrata je zbirka savremenih vrata sa aluminijumskim ramom i staklom, sa drvenim ili lakiranim panelnim umecima. Ova klizna vrata enterijera sadrže amortizujući klizni sistem ugrađen u šine. Vrata su dostupna u ravni sa tavanicom, plafonskim nosačem ili zidom.

Svetleća ljuljaška vrata

Svetleća ljuljaška vrata nude elegantnu estetiku kroz upotrebu ugrađenih LED svetlosnih dioda. Ovaj moderan enterijer vrata pojačava efekat stambenih unutrašnjeih prostora.

Ova elegantna vrata nude niz sofisticiranih projektnih rešenja za podelu prostora, sa ciljem povećanja komfora tokom boravka u prostorijama.

Elegantna vrata
Slika 2 – Elegantna vrata

Klizna vrata su praktična za odvajanje kuhinje od dnevne sobe,a na primer. Ukoliko se odlučite za svetleća klizna vrata, pružićete bezbroj mogućnosti primene i izgleda vašeg doma. Klizna vrata su dobro rešenje kada nemate puno prostora, a pritom volite geometrijsku, strogu estetiku.

Moderan izgled enterijera-sa-svetlećim-kliznim-vratima
Slika 3 – Moderan izgled enterijera-sa-svetlećim-kliznim-vratima

Vrata garderobera

Vrata garderobera su klizna, u golubije sivoj sjajnoj boji, što jeste jedan od najpopularnijih završnih obrada površine vrata, ali postoji i većina drugih, koja se naaze u sobodnom izboru, kao matirana, na primer.

Minimalistička i trendi kolekcija je kolekcija gde je staklo prava zvezda.

Svetlost omogućava razvoj života, pa zašto onda ne biste oživeli vaš prostor na ovaj suptilan i savremeni način, funkcionalnim svetlećim vratima?! Ishod je neverovatan! Obostrano zadovoljstvo stanara i posetilaca, kao i potpuni užitak.

Svetleća klizna vrata
Slika 4 – Svetleća klizna vrata