Fuziona stapajuċa sobna vrata

Specijalizovana moderna vrata zamotana u dizajnerski italijanski laminat su vruća roba. Vrata sa furnirom, mat i visokim sjajem i lakiranom završnicom omogućavaju postizanje zamišljenog i željenog.

Fuzioni aluminijumski okvir vrata

Fuzioni aluminijumski okvir, je najnovija opcija linija modernog dizajna vrata. Zašto aluminijumski okviri? Zato što su izdržljivi, dugotrajni i otporni na vremenske uslove. Oni takođe smanjenju buku, lagani su i veoma svestrani. Okvir vrata se prilagođava vašem prostoru.

Detalj fuzionih vrata
Slika 2 – Detalj fuzionih vrata

Dizajn ovih vrata doprinosi boljem raspoloženju vaše sobe, u kojoj spavate, ili boravite većim delom dana.  U skladu sa vašim enterijerom, lako se kombinuju stvarajući zadovoljavajući celokupni utisak.

Sam aluminijumski okvir daje posebnu notu i draž ambijentu, umekšavajući i čineći ga toplijim. Predstavlja lagani prelaz materijala i konstruktivnih elemenata, kojim je upotpunjen estetski i vizuelni doživljaj.

Savršeni sporazum

Visoki stil i visoka tehnologija definišu oblike aluminijumskog profila i poboljšavaju savršeni sporazum koji proističe iz upotrebe različitih materijala. Elegancija čine strogu sugestiju i kreativni uvida u celokupni prostor. Beskrajna tumačenja i prilagođavanja mogućnosti fuzionih vrata, čine ih jako popularnim i omiljlenim među korisnicima.

Vrata koja menjaju raspolozenje
Slika 3 – Vrata koja menjaju raspolozenje

Linije i boje su ono što inspirišu i čine da tako obične stvari postanu neobične i vro bitne u našem životu. Ova sada, savim neobična vrata, predstavljaju vro bitan segment prostorije, kako estetski, tako i funkcionalni.

Fuzioni aluminijumski okvir u prostoriji
Slika 4 – Fuzioni aluminijumski okvir u prostoriji

Rezultati preplitanja savremene tehnologije i ljudskog dodira su upotrebljivi, estetski i za prirodu ugodni proizvodi koji će vas razveseliti i u vaš dom uneti toplinu i sigurnost.

Unutrašnja vrata svakim detaljem izražavaju odnos i kvalitet proizvoda, brigu za okolinu, kao i za zdravlje. Pomoću prirode izrađuju se najkvalitetnija vrata.