Kupovina brendiranih prozora. Da li je marka zaista bitna?

Pitanje koje mnoge ostavlja u nedoumici prilikom kupovine prozora jeste da li marka zaista označava kvalitet?! Šta je sa onim manje poznatim brendovima? Koja je njihova uloga u svemu ovome?

Stručnjaci iz prozorske fregmentne industrije imaju odgovor na neka od ovih pitanja.

Nacionalni brendovi su važni

Brendiranje je važno, naročito zato što postoji na stotine različitih kompanija iz ove oblasti, s toga je vrlo bitno razlikovati se od drugih i biti po nečemu prepoznatljiv.

Nacionalni brendovi u prozorskoj industriji su važni
Slika 2 – Nacionalni brendovi u prozorskoj industriji su važni

Regionalni brendovi ne prenose ideju o kvaliteta za sve

Regionalni brendovi mogu biti visokog kvaliteta, ali to će vam značiti vrlo malo ukoliko niste iz tog područja. Znači, ukoliko neka domaća manja proizvodnja izrađuje kvalitetne prozore koji se ugrađuju godinama, oni neće značiti ništa onome ko nije iz tog mesta. Svakako, značiće preporuka.

Brendiranje je bitan segment za prozore
 Brendiranje je bitan segment za prozore

Tako da je deo brendiranja vrlo bitan, jer zvučna imena brendova ljudi prepoznaju širom zemlje.

Brendovi pomažu u upravljanju bolje prodajne cene

Zaista je od velike važnosti da procenite koji je vaš opšti cilj u vašem domu, s aspekta Vašeg budžeta, kao i sa kolikim bolom želite proći kroz čitav proces zamene, a kada prodajte kuću, brendiranje svakako ima smisao i doprinosi većoj vrednosti objekta.

Kupovina prozora
Slika 4 -Kupovina prozora

Znate da su brokeri nekretnina vrlo čudni, u pravu su kad navode sve važne stvari u Vašem domu, npr. lokacija: blizu ove sjajne škole, blizu stanice, u blizini ovog parka; ugrađeni materijal: imate drveni parket u čitavoj kući, Marvin ili Pella prozore i vrata, itd. Sve su ovo naznake koje vrede potencijalnom kupcu.

Prethodni tekstSajam u Tujapu najavio obaranje rekorda u 2018. godini
Sledeći tekstAlumil- Sredite prozore sada, zima je za odmor u toplom