Tehnomarket: LINEAL – savršeni prozori za vaš dom

Novi prozori i vrata iz Lineal serije dizajnirani su u Tehnomarketu sa ciljem da maksimalno iskoriste prednosti aluminijuma u izradi prozora i vrata nove generacije, sa posebnim zahtevima u vezi energetske efikasnosti objekata.

Primenom aluminijuma obezbeđena je stabilna i elegantna forma krila i štoka sa ravnim linijama, dok je poboljšana toplotna izolacija ostvarena pojačanim termičkim prekidom u vidu proširenih poliamidnih traka saposebnim, integrisanim sunđerastim ispunama.

Prozori LINEAL THERM 77 predstavljaju vrhunski model u aluminijumskoj seriji
Prozori LINEAL THERM 77 predstavljaju vrhunski model u aluminijumskoj seriji

Kako bi udovoljili raznovrsnim zahtevima tržišta, Lineal prozori dostupni su u dva osnovna tipa, aluminijumski sa termo prekidom i drugi, u kombinaciji aluminijumska konstrukcija-drvena unutrašnja obloga, takođe termo izolovani. Pored LINEAL THERM 77 modela, u aluminijumskoj grupi nalaze se još i ST 54 i PLUS 62, dok se u aluminijum-drvo grupi, pored modela LINEAL W_THERM 104, nalaze i modeli W-ST 81 i W-PLUS 89.

Prozori LINEAL THERM 77 predstavljaju vrhunski model u aluminijumskoj seriji, dizajniran za proizvodnja savremenih, izuzetno energetski efikasnih prozora i balkonskih vrata. Ovi prozori nude opciju korišćenja dvoslojnih i troslojnih paketa stakla širine do 55mm, koja pored termo izolacije nude i izuzetnu zaštitu od buke (40dB), što je od posebnog značaja u urbanim sredinama. Pored smanjenja buke u vašem prostoru, LINEAL THERM 77 prozori obezbeđuju i vrhunsku toplotnu izolaciju, uz pomoć specijalnih poliamidnih traka, integrisanih sunđerastih ispuna i posebnim centralnim gumama. Rezultat ovih dizajnerskih rešenja je nizak koeficijent termo provodljivosti (Uw) od svega 0,96 W/m²K, potvrđenim atestiranjem u prestižnom institutu IFT Rosenheim u Nemačkoj.

Prozori LINEAL W-THERM 104 predstavljaju sam vrh ponude kompanije Tehnomarket, kao idealna kombinacija postojanog i čvrstog aluminijuma i unutrašnje obloge od punog, prirodnog drveta koja na najbolji mogući način oplemenjuje svaki stambeni i poslovni prostor. Kao i aluminijumskih prozori iz serije LINEAL, W-THERM 104 prozor projektovan je za korišćenje dvoslojnih i troslojnih paketa stakla do 60mm širine, što, uz dodatnu drvenu oblogu u enterijeru, nudi još bolju zvučnu (43dB) i toplotnu izolaciju sa izuzetno niskim koeficijentom termo-provodljivosti od izuzetnih 0,79 W/m²K, svrstavajući W-THERM 104 u kategoriju prozora pogodnih za ugradnju u pasivne kuće.

Tehnomarket - M06

Svi LINEAL prozori i Vrata dostupni su u vise opcija površinske zaštite, kako bi se jednostavno uklopili u svaki tip projekta: eloksirani, plastificirani u bilo koju boju po RAL ton karti ili plastificirani posebnim procesom koji za rezultat nudi realistične drvene dezene. Za LINEAL prozore u kombinaciji aluminijum-drvo, unutrašnje drvene obloge dostupne su o velikom broju boja i finiša, dok se po posebnom zahtevu mogu ugraditi različite vrste drveta prema želji kupca (hrast, bukva, jasen…). Takođe, uz LINEAL prozore i vrata dostupna je kompletna linija aksesoara i pratećeg materijala: roletni, fiksnih i pokretnih komarnika, grilja, sunčanih zastora, uz opcije za električni pogon i automatizaciju.

Tehnomarket. Savršeni prozori za vaš dom.

www.tehnomarket.com

Tehnomarket d.o.o
A. Skadarska 73, 26101 Pančevo, Srbija
T. +381 13 307 700
F. +381 13 307 799
E. profil@tehnomarket.com
W. www.tehnomarket.com

 

Prethodni tekstSiva kad ste „zatvoreni“, zelena kada ste „otvoreni“
Sledeći tekstNovi dokument „COMPANY STANDARD“ kompanije PRESS GLASS
Od samog početka specijalizovali smo se za proizvodnju aluminijumskih prozora, vrata i fasada, sa težnjom ka vrhunskom kvalitetu proizvoda i profesionalnom tehničkom podrškom za sve klijente. Danas, nakon gotovo 30 godina, Tehnomarket je prvi izbor klijenata koji zahtevaju aluminijumske profile najvišeg kvaliteta i vrhunsku uslugu. Na jednom mestu nudimo potpuno zaokružen proces proizvodnje, od dizajna i projektovanja, preko ekstruzije profila, plastifikacije, CNC obrade pa do fabrikacije gotovih elemenata.