Tehnomarket: LINEAL – savršeni prozori za vaš dom

Novi prozori i vrata iz Lineal serije dizajnirani su u Tehnomarketu sa ciljem da maksimalno iskoriste prednosti aluminijuma u izradi prozora i vrata nove generacije, sa posebnim zahtevima u vezi energetske efikasnosti objekata.

Primenom aluminijuma obezbeđena je stabilna i elegantna forma krila i štoka sa ravnim linijama, dok je poboljšana toplotna izolacija ostvarena pojačanim termičkim prekidom u vidu proširenih poliamidnih traka saposebnim, integrisanim sunđerastim ispunama.

Prozori LINEAL THERM 77 predstavljaju vrhunski model u aluminijumskoj seriji
Prozori LINEAL THERM 77 predstavljaju vrhunski model u aluminijumskoj seriji

Kako bi udovoljili raznovrsnim zahtevima tržišta, Lineal prozori dostupni su u dva osnovna tipa, aluminijumski sa termo prekidom i drugi, u kombinaciji aluminijumska konstrukcija-drvena unutrašnja obloga, takođe termo izolovani. Pored LINEAL THERM 77 modela, u aluminijumskoj grupi nalaze se još i ST 54 i PLUS 62, dok se u aluminijum-drvo grupi, pored modela LINEAL W_THERM 104, nalaze i modeli W-ST 81 i W-PLUS 89.

Prozori LINEAL THERM 77 predstavljaju vrhunski model u aluminijumskoj seriji, dizajniran za proizvodnja savremenih, izuzetno energetski efikasnih prozora i balkonskih vrata. Ovi prozori nude opciju korišćenja dvoslojnih i troslojnih paketa stakla širine do 55mm, koja pored termo izolacije nude i izuzetnu zaštitu od buke (40dB), što je od posebnog značaja u urbanim sredinama. Pored smanjenja buke u vašem prostoru, LINEAL THERM 77 prozori obezbeđuju i vrhunsku toplotnu izolaciju, uz pomoć specijalnih poliamidnih traka, integrisanih sunđerastih ispuna i posebnim centralnim gumama. Rezultat ovih dizajnerskih rešenja je nizak koeficijent termo provodljivosti (Uw) od svega 0,96 W/m²K, potvrđenim atestiranjem u prestižnom institutu IFT Rosenheim u Nemačkoj.

Prozori LINEAL W-THERM 104 predstavljaju sam vrh ponude kompanije Tehnomarket, kao idealna kombinacija postojanog i čvrstog aluminijuma i unutrašnje obloge od punog, prirodnog drveta koja na najbolji mogući način oplemenjuje svaki stambeni i poslovni prostor. Kao i aluminijumskih prozori iz serije LINEAL, W-THERM 104 prozor projektovan je za korišćenje dvoslojnih i troslojnih paketa stakla do 60mm širine, što, uz dodatnu drvenu oblogu u enterijeru, nudi još bolju zvučnu (43dB) i toplotnu izolaciju sa izuzetno niskim koeficijentom termo-provodljivosti od izuzetnih 0,79 W/m²K, svrstavajući W-THERM 104 u kategoriju prozora pogodnih za ugradnju u pasivne kuće.

Tehnomarket - M06

Svi LINEAL prozori i Vrata dostupni su u vise opcija površinske zaštite, kako bi se jednostavno uklopili u svaki tip projekta: eloksirani, plastificirani u bilo koju boju po RAL ton karti ili plastificirani posebnim procesom koji za rezultat nudi realistične drvene dezene. Za LINEAL prozore u kombinaciji aluminijum-drvo, unutrašnje drvene obloge dostupne su o velikom broju boja i finiša, dok se po posebnom zahtevu mogu ugraditi različite vrste drveta prema želji kupca (hrast, bukva, jasen…). Takođe, uz LINEAL prozore i vrata dostupna je kompletna linija aksesoara i pratećeg materijala: roletni, fiksnih i pokretnih komarnika, grilja, sunčanih zastora, uz opcije za električni pogon i automatizaciju.

Tehnomarket. Savršeni prozori za vaš dom.

www.tehnomarket.com

Tehnomarket d.o.o
A. Skadarska 73, 26101 Pančevo, Srbija
T. +381 13 307 700
F. +381 13 307 799
E. profil@tehnomarket.com
W. www.tehnomarket.com