Alumil- Sredite prozore sada, zima je za odmor u toplom

U onoj priči o cvrčku i mravu, večina nas je cvrčak. Stvari završavamo kada moramo, nikako pre toga. Zbog toga više plaćamo, žurimo, a posao koji je tada obavljen biva štur i neorganizovan. Krenimo od prozora, iako su sada mahom otvoreni, ali pomislite na to da će ipak doći zima, pa ponovo leto, pa zima…a posao nije završen. 

Alumil - Supreme S650 PHOS
Foto: Alumil – Supreme S650 PHOS

Zašto je leto najbolje za sređivanje prozora?

Leto je ubedljivo najbolji period za to da vam kuća i po nekoliko sati bude bez prozora. Problem je možda u tome što rezultate svog rada nećete osetiti odmah, ali ušteda koju donosi dobra izolacija kada su u upitanju računi za struju je dosta velika. I možda ćete baš od te uštede sledeće leto ići na more.

Zato birajte dobre aluminijumske sisteme i prozore sa kvalitetnom izolacijom. Pametni aluminijumski sistemi mogu vam dati mnogo opcija tako da vaša zastakljena terasa leti može biti sasvim otvorena a da zimi ne brinete o tome da će vam hladiti domaćinstvo. Na dobrim prozorima i ugradnim aluminijumskim sistemima ne treba štedeti, a treba zahtevati vrhunski kvalitet na svetskom nivou. To ne radite svaki dan, ne biste trebali čak ni svake godine.

Jedna od takvih firmi je domaća kompanija ALUMIL koja svoje aluminijumske sisteme proizvodi u Srbiji i čiji energetski efikasni prozori i vrata su ugrađeni u veliki broj stambenih zgrada i kuća kako u Srbiji tako i širom sveta.

Na dobrim prozorima i ugradnim aluminijumskim sistemima ne treba štedeti
Na dobrim prozorima i ugradnim aluminijumskim sistemima ne treba štedeti

U Alumil modernim proizvodnim postrojenjima uz strogu kontrolu kvaliteta celog proizvodnog procesa, omogućeno je kreiranje vrhunskih proizvoda visoke upotrebne vrednosti. Kontinuirani cilj njihovog istraživanja i razvoja je da se ponude unikatna rešenja, sa inovativnim karakteristikama, koja u potpunosti pokrivaju potrebe krajnjih klijenata.

Misija Alumil-a je da svojim klijentima ponude bezbedne, funkcionalne i inovativne proizvode visokog kvaliteta u cilju unapređenja životnog standarda uz doprinos održivom razvoju.

Otvaranje ALUMIL izložbenog salona u Solunu
Foto: Alumil

Posetite Alumil izložbeni salon u ulici Milutina Milankovića 11b na Novom Beogradu i Alumil stručno osoblje će Vam ponuditi najadekvatnije prozore i vrata za Vaš dom kako biste sa jedne strane bili sigurni u kvalitet koji ste zahtevali, a sa druge strane optimizovali Vaš budžet.

Alumil-ovi izložbeni saloni su najkompletniji izložbeni prostori u Jugoistočnoj Evropi
Alumil-ovi izložbeni saloni su najkompletniji u Jugoistočnoj Evropi

Kroz Alumil prozor možete videti ceo svet!

www.alumil.rs

Alumil Yu Industry a.d.
A. GTC SQUARE – Milutina Milankovića 11b,
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 614 92 10
E. projektbiro@alumil.com
W. www.alumil.rs