Lift i Slide sistem koji čini razliku

Granice se stalno šire i potreban Vam je aluminijumski sistem za podizanje i klizanje. Razgovarajmo o novom Essence SL60 HI² FLAT, koji nosi obeležje proizvodne integracije, sa pristupom zasnovanim na dizajnu i ravnom stazom od samo 25 mm spolja i 29 mm iznutra.

Dizajn

Konfiguracija Essence SL60 HI² FLAT omogućava lak pristup iznutra u spoljašnjost prostorije i obrnuto. Isti izgled u stilu konstrukcije sa 8 mm perimetrijskog izgleda na istom nivou sa obe strane i isključenjem bilo kakvog očiglednog zaptivača oko perimetra zastakljivanja, stvara prelepo platno koje uokviruje unutrašnjost i eksterijer dok širina stuba od 48 mm uz upotrebu uski prepleteni profil dodaje izuzetnu estetsku privlačnost.

Essence SL60 HI² FLAT - Elvial lift and slide sistem prozora
foto: Elvial

Obratite pažnju na detalje

Linije Essence SL60 HI² FLAT su elegantne i minimalne. Trake se mogu ugraditi u zemlju ili čak po obodu, nudeći besprekoran estetski efekat koji pokriva svaku moguću tipologiju, čak i otvorene uglove od 90°, i mogu se koristiti u otvorima do 21 m2 za konstrukciju sa dvostrukim krilom sa duplim kolosekom.

Tehnologija

Essence SL60 HI² FLAT sistem može da se opremi sa staklom debljine do 46 mm, sa klinastim zaptivačem od 2,5 mm i osigurava da su svi savremeni zahtevi u pogledu smanjenja zvuka i uštede energije ispunjeni sa izuzetnim performansama.

Essence SL60 HI² FLAT - Elvial lift and slide sistem prozora
foto: Elvial

Pored toga, na donji deo krila se nanosi koekstrudirana zaptivka, koja zaptiva kolosek obezbeđujući njegovu hidroizolaciju. Vaš sistem je pouzdano rešenje koje će izdržati dugotrajnu upotrebu i vremenske promene tako što će prevazići test vremena!

www.elvial-i2.eu

www.elvial.com