Pametni prozori u vašem domu

Prilikom konstrukcije prozorskog sistema, proizvođači se vode idejom, da svaki kupac zaslužuje profil prozora vrhunskog kvaliteta, odličnih termoizolacionih osobina, najsavremenijih ekoloških karakteristika, lak je za montiranje i održavanje, a cena je krajnje pristupačna.

Roto okov

Roto okov je jedan od najpopularnijih okova za PVC stolariju u Evropi. Okretno-nagibno otvaranje je tip otvaranja prozora zastupljen uglavnom u centralnoj i istočnoj Evropi. Okretno-nagibna tehnologija omogućava okretanje i nagibanje prozorskog krila jednim potezom ručice. Roto NT je jedan od najuspešnijih Okretno-nagibnih sistema u celom svetu.

Al prozori u vašem domu
Slika 2 – Al prozori u vašem domu

Flot staklo

Flot staklo je ravno providno staklo koje se standardno ugrađuje u IZO staklo i može biti u debljinama od 3 mm do 10 mm. Postoje i druge vrste stakla, poput uobičajenog stakla, tzv. IZO staklo strukture 4-16-4. Oznake u ovom broju znače da se staklo sastoji od flot stakla 4 mm, zatim okvira od 16 mm i još jednog flot stakla od 4mm.

Prozorski profil
Slika 3 – Prozorski profil

Korišćenjem svog dugogodišnjeg iskustva u sklapanju PVC stolarije, dobija se praktičan, moderan, lep i funkcionalan sistem prozora i vrata.

PVC prozori u vašem domu
Slika 4 – PVC prozori u vašem domu

Koliko su prozori pametni, zavisi od toga koliko su u stanju da se efikasno prilagođavaju različitim uslovima okoline. Pametni prozori se prepoznavaju i prilagođavaju spoljašnjoj i unutrašnjoj temperaturi, intezitetu i uglu ulaznog svetla, intezitetu vetra, ali i količini vlage u vazduhu.

Inovativno staklo Kiloluks
Slika 5 – Inovativno staklo Kiloluks