ISEO predstavlja svoje sisteme za otvaranje i kontrolu pristupa NO TOUCH

Zahvaljujući Bluetooth i RFID tehnologiji ISEO Zero1 elektronskih sistema zaključavanja, u kombinaciji sa automatskim pokretačima vrata, elektromehaničkim i električnim bravama, otvaraju vrata bez potrebe da dodiruju kvake ili tastere koje koristi velik broj ljudi.

Saznajte više o našim rešenjima:

Stylos Smart – čitač RFID i Bluetooh sistema

Stylos Smart by ISEO
Stylos Smart by ISEO

Može se aktivirati vašim pametnim telefonom zahvaljujući aplikaciji Argo bi ISEO i Bluetooth tehnologiji, čak i sa udaljenosti do 10 metara ili pomoću vaše kartice, zahvaljujući RFID tehnologiji. Ne morate više da unosite kod na tastaturi ili dodirujete površinu proizvoda.

U kombinaciji sa električnim i elektronskim bravama (Multiblindo eMotion brava by ISEO ili Thesis 2.0 solenoidna brava by ISEO), za automatske pokretače vrata (IS9100 by ISEO), za automatska vrata i kapije ili liftove, predstavlja odlično rešenje za otvaranje bez dodira.

Zahvaljujući aplikaciji Argo, možete omogućiti otvaranje vrata putem pametnih telefona drugih ljudi, takođe sa određene udaljenosti: ne morate uopšte biti na istom mestu sa drugim ljudima da biste im dali ključeve ili kartice koje obično koriste i treće osobe.

Više informacija možete pročitati na ovom LINKU

SMART Relay

ISEO Smart Relay
ISEO Smart Relay

Smart Relay omogućava vam da otvorite električne brave, automatske kapije i bilo koji električni urešaj putem sopstvenog pametnog telefona i Argo App kompanije ISEO, zahvaljujući Bluetooth tehnologiji, čak i sa određene udaljenosti (do 10 metara).

Možete omogućiti pristur i osobama, tj. njihovim pametnim telefonima, čak i sa daljine i u pokretu, zahvaljujući specifičnoj funkciji aplikacije Argo: na taj način se kontakti među ljudima minimiziraju.

Više informacija možete pročitati na ovom LINKU

IS9100 – Automatski upravljač vrata

IS9100 - Automatski pokretač vrata
IS9100 – Automatski pokretač vrata

Može se instalirati na jednokrilna ili dvokrilna vrata i aktivirati čitačem akreditiva Stylos Smart ili Smart Relay, koji omogućavaju automatsko otvaranje vrata putem vašeg pametnog telefona zahvaljujući Bluetooth tehnologiji, bez potrebe da dodirujete kvake ili tastere koji se obično dele sa drugim ljudima. Sila zatvaranja i brzina mogu se prilagoditi u skladu sa specifičnim potrebama.

Više informacija možete pročitati na ovom LINKU

 

Multiblindo eMotion – Automatska elektromehanička brava

Multiblindo eMotion
ISEO Multiblindo eMotion

Može je otvoriti čitač akreditiva Stylos Smart, aktiviran vašim pametnim telefonom, koji upravlja zasunima i zatvaračima brave. Vrata može otvoriti automatski upravljač vrata IS9110, tako da ne morate dodirivati ručke ili tastere.

Multiblindo eMotion automatski zatvara vrata kada se otvore. Lako se postavljaju tri opcije automatskog zatvaranja: potpuno zaključavanje pomoću zasuna i reze, delimično zaključavanje samo pomoću zasuna, bez zaključavanja (držite otvorenim). Dakle, ne treba da zaključate vrata ključem, koji obično koriste i drugi ljudi.

Multiblindo eMotion dostupan je i u verziji vrata u slučaju nužde, u kombinaciji sa uređajem za izlaz Pro Exit kompanije ISEO. Kao i svi ISEO-ovi uređaji izlaz u slučaju nužde, Pro Exit ima poseban tretman antibakterijske zaštite nazvan AntiGerm, koji smanjuje nivo bakterija na površini uređaja za 99%.

Više informacija možete pročitati na ovom LINKU

Thesis 2.0 – Elektropiston

Thesis 2.0 by ISEO
Thesis 2.0 by ISEO

Može se otvoriti pametnim telefonom zahvaljujući aplikaciji Argo putem Smart Relay-a ili čitača akreditiva Stylos Smart, sa kojim komunicira na direktan način kroz Lockbus interfejs, tj. bez posredničkih elektronskih uređaja.

Thesis 2.0 vraća bezbednost vrata zahvaljujući podesivim vremenom zaključavanja.

Takođe se može instalirati horizontalno na automatska klizna vrata, a može uključiti i blokadu za ulaze sa dvostrukim vratima.

Više informacija možete pročitati na ovom LINKU

ISEO logo

Iseo Serrature s.p.a.
via San Girolamo, 13
25055 Pisogne BS, Italy
T. +39 0364 8821
F. +39 0364 882263
iseo@iseo.com
www.iseo.com