Hörmann i dalje raste

Poznati proizvođač garažnih i kućnih vrata preuzima specijalistu za roletne ALUKON

Grupacija Hörmann objavila je novu kupovinu. Akvizicijom firme ALUKON GmbH iz Konradsrojta Hörmann će proširiti svoj asortiman proizvoda u oblasti roletni i spoljašnjih žaluzina.

Firma ALUKON ubraja se u vodeće proizvođače roletni, spoljašnjih žaluzina i vrata. Pored gotovih proizvoda isporučuje i komponente na tržištu Nemačke, Francuske, Austrije i istočne Evrope.

Grupacija Hörmann proširila je svoj proizvodni program u oblasti roletni i spoljašnjih žaluzina.

O Hörmann-u:

Nova Hormann-ova kućna vrata
Hormann sigurnosna vrata ThermoSafe

Vodeći evropski proizvođač garažnih i kućnih vrata Grupacija Hörmann je internacionalna kompanija u stalnom razvoju koja u dobavljačkoj industriji za građevinarstvo posluje i van evropskih granica. U 24 specijalizovane fabrike proizvode se garažna i kućna vrata, ramovi i motori za tržište Evrope, Severne Amerike i Azije. Sa više od 6.000 zapo-slenih u preduzeću sa 75 godina dugom tradicijom, koje je stopostotno vlasništvo porodice Hörmann ostvaruje se promet od preko milijardu evra. Sedište Hormann-a je u ma-lom nemačkom gradu Štajnhagen.

O ALUKON-u:

Firma ALUKON GmbH koja je osnovana 1974. u Konradsrojtu danas ima 375 radnika i ostvaruje godišnji promet od 73 miliona evra. Svoje proizvode distribuira na tržištu Nemačke, Francuske, Austrije i drugih evropskih zemalja. U branši građevinskih elemenata ALUKON je poznat po proizvodnji roletni, garažnih vrata, spoljašnjih žaluzina i komarnika koji se pomoću najmodernijih mašinama prave od najkvalitetnijih materijala.

www.hormann.rsHörmann Serbia d.o.o.
Udarnih desetina 32
11000 Beograd-Surčin, SRB
T. +381 11 844 0821
M. +381 62 760 126
E. b.simovic@hormann.rs
W. www.hormann.rs