Kompanija Elvial slavi 15 godina u Srbiji

Beograd, 16. april 2013 – Na danas otvorenom Sajmu građevine, kompanija Elvial obeležila je 15 godina uspešnog poslovanja na srpskom tržištu. Grčka firma se smatra evropskim gigantom na polju proizvodnje i distribucije aluminijumskih profila svetskog ranga, dok je u Srbiji Elvial Grupa, koju čine kompanije Mirex doo, STS doo i Elvial doo, jedna od najuspešnijih grupacija sa godišnjim prometom od 12,5 miliona evra.

Elvial je kompanija koja postavlja standarde i najbolje primere inovacije i tehnološke evolucije u oblasti industrije proizvodnje aluminijuma. Snažna finansijska osnova omogućila je investicije od 50 miliona evra u periodu od 2004. do 2012. godine u visoku tehnologiju, robotsku opremu i infrastrukturu, dok se godišnje izdvoji oko 500 hiljada evra za razvoj novih proizvoda

izjavila je Asimina Tzika, direktorka finansija i strateški planer kompanije Elvial.

Prisutne su pozdravili partneri i dileri kompanije Elvial u Srbiji, Miroljub Trifunović, direktor kompanije Mirex doo, Tanja Vidojević, direktor kompanije STS doo, dok se okupljenima obratio i Goran Prodanović, direktor kompanije Elvial za Srbiju:

Naša kompanija je fokusirana na razvoj napredne arhitektonske izgradnje sistema za prozore, vrata, fasade, kancelarije, rolo sisteme i profile prilagođene opremanju, generalno.

Ovogodišnji Međunarodni sajam građevine traje od 16. do 20. aprila, sa sloganom „Oduvek i zauvek graditi“.