FENSTERBAU FRONTALE i HOLZ-HANDWERK posetilo 110.000 posetilaca

Od 16 do 19 marta 2016. godine, profesionalci stolarije iz celog sveta su se okupili u Nürnbergu za FENSTERBAU FRONTALE i HOLZ-HANDWERK događaj. Svake dve godine ovaj zajednički događaj se organizuje kako bi se prikazale inovacije i trendovi u proizvodnji i konstrukciji prozora i vrata. Sajam je posetilo 110.581 eksperata iz celog sveta, a drugog dana sajma je zabeležen rekord od 38.568 posetilaca. Ugostio je 1.293 izlagača, a oko dve trećine njih su iz inostranstva.

Čak 796 izlagača na FENSTERBAU FRONTALE, 497 izlagača iz 19 zemalja na HOLZ-HANDWERK i između njih 110.581 posetilac. I ovog puta ove dve organizacije su prezentovale događaj za pamćenje, kako za izlagače, tako i za posetioce.

BEZBEDNOST I KVALITET SU CENTRALNA TEMA

Tema ovogodišnjeg nastupa IFT Rosenhaim instituta, GFF (Glass, Window and Facade Association) Baden-Württemberg i NürnbergMesse je bezbednost, sigurnost i kvalitet kao ključne ideje inovacija u proizvodnji prozora. Na ovoj demonstraciji posetioci su iz prve ruke mogli videti kako to tačno sektor proizvodnje prozora može doprineti većoj protivprovalnoj zaštiti.

Fensterbau Frontale mart 2016
Profesionalci stolarije iz celog sveta

HOLZ-HANDWERK 2016: tajne zanata

Po 18. put prepuna sala mašina za obradu drveta, opreme i materijala ponudila je posetiocima velik izbor proizvoda vezanih za drvo i drvenu stolariju, pružajući inspiraciju velikom broju stolara.

Dinamična, hands-on HOLZ-HANDWERK demonstracija, sa živim izvođenjem, mirisom drveta u vazduhu, pružila je posetiocima zaista unikatno iskustvo. Ovo je još jedan dokaz koliko je naša saradnja sa FENSTERBAU FRONTALE sajmom inspiracija za sve one koji se bave ovim poslom – rekao je Stefan Dittrich, direktor manifestacije za HOLZ-HANDWERK.

Fensterbau Frontale mart 2016
Izlagači i posetioci imaju samo reči hvale za ovaj kombinovani događaj

NOSIOCI NAGRADA INNOVATION AWARD ARCHITECTURE + WINDOWS DOOR FACADE

Po šesti put do sada predstavnici časopisa o arhitekturi u saradnji sa MesseNürnberg su inicirali Innovation Award Architecture + Windows Door Facade tokom FENSTERBAU FRONTALE sajma u Nurnbergu. Ova nagrada je namenjena inovativnim proizvodima u sektoru prozora, vrata i fasad, kao i arhitektama, dizajnerima enterijera. Podelejno je ukupno 4 nagrade, a prvo mesto je zauzeo proizvod UNIGLAS-FACADE kompanije Hermann Otto Chemie GmbH.

JEDNO MESTO ZA SVET SEKTORA PROZORA, VRATA I FASADA

Izlagači i posetioci imaju samo reči hvale za ovaj kombinovani događaj. „Atmosfera u halama je bila odlična. Izlagači su bili izuzetno zadovoljni sa internacionalnom posetom, njihovim znanjem i profesionalizmom. Dok su posetioci bili veoma zadovoljni prezentacijama, inovativnim proiz- vodima i tehnologijama.“ – objašnjavaju Elke Harreiß i Stefan Dittrich, direktori FENSTERBAU FRONTALE i HOLZ-HANDWERK-a.

Sledeći FENSTERBAU FRONTALE i HOLZ-HANDWERK sajam će se održati u Nurnbergu 21.-24. marta 2018. godine.

Vodič za fensterbau frontale

www.frontale.de
Foto: NürnbergMesse