Određen je novi datum održavanja FENSTERBAU FRONTALE!

S obzirom na sve veće širenje koronavirusa (COVID-19) i uzimajući u obzir principe za procenu rizika glavnih događaja koje je usvojila grupa za upravljanje krizama nemačke vlade i trenutna preporuka vlade Bavarske za međunarodne izložbe, NurnbergMesse je odlučio da odloži FENSTERBAU FRONTALE 2020 za utorak 16. jun do petka 19. juna 2020.

Dok će 2022 FENSTERBAU FRONTALE biti održan u martu kao što je i planirano.

Zaštita zdravlja i sigurnost izlagača, posetilaca i zaposlenih je glavni prioritet kompanije NürnbergMesse. Svestan ove odgovornosti i nakon pažljivog razmatranja i procene trenutne situacije, Uprava NürnbergMesse-a odlučila se za ovu potrebnu zaštitnu meru.

Petra Volf, članica upravnog odbora NurnbergMesse: „Veoma se zahvaljujemo svim kupcima, partnerima i predstavnicima medija na razumevanju koje su pokazali u vezi naše odluke da odložimo FENSTERBAU FRONTALE i HOLZ-HANDVERK 2020. Drago nam je zbog visokog stepena posvećenosti u industriji – nakon intenzivnih rasprava i brojnih pozitivnih razgovora sa domaćim i međunarodnim kupcima, izabrali smo novi datum u junu“.

Elke Harreiß, direktor FENSTERBAU FRONTALE, dodaje: „Odlaganje FENSTERBAU FRONTALE bilo je neophodno da se ovo važno mesto za industriju održi 2020. godine – iako sa posebnim izazovima. Uostalom, održavanje i širenje poslovnih odnosa ostaje više nego važno u ovako burnim vremenima. Ono što je sada presudno je da industrija stoji zajedno i pokušava da izvuče najbolje iz ove situacije!“

Vodič za fensterbau frontale

Za posetioce
NürnbergMesse GmbH
90471 Nürnberg, Germany
T +49 9 11 86 06-49 39
F +49 9 11 86 06-49 38
frontale@nuernbergmesse.de
www.frontale.de