U toku je FENSTERBAU FRONTALE & HOLZ-HANDVERK 2022 kao „Letnje izdanje“

fensterbau Frontale

Konačno, ponovo ćemo uživati u ličnim susretima i umrežavanju, pronaći rešenja, isprobati proizvode i iskusiti sajam uživo: Posle četvorogodišnje pauze izazvane pandemijom, ponovo se vraća kombinovana izložba FENSTERBAU FRONTALE i HOLZ-HANDVERK u Izložbenom centru Nirnberg kao jednokratno „letnje izdanje“ od 12. do 15. jula 2022.

Više od 700 međunarodnih izlagača će još jednom predstaviti najnovije trendove u oblasti obrade drveta i drvoprerade i segmenta prozora, vrata i fasada. Kao i uvek, izložbe će biti dopunjene opsežnim pratećim programom sa posebno tematskim izložbenim prostorima, forumima i drugim sadržajima programa za profesionalni razvoj i prenos znanja.

FENSTERBAU FRONTALE 2022 sa obimnim pratećim programom

FENSTERBAU FRONTALE 2022 će prikazati inovacije u prozorima, vratima i fasadama, pratećim tehnologijama, komponentama i strukturnim elementima, kao i pratećim mašinama i uslugama. Sa više od 80 prezentacija, takođe nudi obilje mogućnosti za kontinuirano obrazovanje i profesionalnu razmenu sa stručnjacima i kolegama iz industrije. „Na štandovima više od 360 izlagača, ali iu pratećem programu, posetioci će biti izloženi temama kao što su pametna kuća, automatizacija, bezbednost i sigurnost, energetska efikasnost i održivost, udobni životni prostori, dizajn i estetika“, kaže se. Elke Harreiß, direktor FENSTERBAU FRONTALE u NurnbergMesse.

Program uključuje:

  • FENSTERBAU FRONTALE FORUM u Hali 4A sa Job Board-om – za povezivanje kvalifikovanog osoblja sa potencijalnim poslodavcima – i prezentacionim grupama o temama kao što su efikasnost CO2, primena stakla, PVC prozori, ventilacija, bezbednost ili udobni životni prostori. Ovde će se održati i ceremonija dodele nagrada MeisterAward (Master Craftsman Award) i Proizvođača prozora godine. Polučasovne prezentacije će se prenositi uživo, a snimci će naknadno biti dostupni na live.frontale.de
  • Specijalna emisija „Green Deal“, koju zajedno organizuju ift Rosenheim i NurnbergMesse, fokusira se na efikasnost CO2 i upotrebu održivih prozora i strukturnih komponenti za zaštitu od klimatskih ekstrema.
  • Tribina „Praktični vodič za digitalizaciju za zanatlije“ u saradnji sa HOLZ-HANDVERK-om, koja će takođe biti snimljena.
  • 10. Forum arhitektonskih fasada pod zastavom „ROBUST – Odgovorno korišćenje resursa – otpornost – prilagodljivost“, koji se fokusira na robusne strukture, alternativne pristupe održivosti, izdržljivosti i fleksibilnosti i prilagodljivosti zgrada.
  • GLASWELT obilasci sa vodičem o inovacijama i premijerama proizvoda na letnjem izdanju FENSTERBAU FRONTALE, koji će kasnije takođe biti dostupni na zahtev kao snimak.
  • Novi dnevni format Expert Talks, koji sadrži diskusije i panele za pitanja i odgovore o temama kao što su montažni okviri, PVC prozori budućnosti, smanjenje CO2 refleksijom i digitalizacija u konstrukciji prozora.
  • Novi MetallbauTREFF, koji predstavlja trgovački časopis metall-markt.net u partnerstvu sa sedam inovativnih izlagača, nudi platformu za proizvode, inovacije i informacije, kao i priliku za umrežavanje.

Za sve informacije koje su vam potrebne o programu podrške FENSTERBAU FRONTALE, idite na: www.frontale.de/programme

Vodič za fensterbau frontale

www.frontale.de

Prethodni tekstAluminijumske ograde za moderno projektovanje
Sledeći tekstELVIAL sponzor nagrade grčke arhitekture 2022