GEALAN osigurava održivu arhitekturu

Kompanija GEALAN ponosno je učestvovao kao srebrni sponzor na Šestom Međunarodnom Kongresu „Održiva Arhitektura – Energetska Efikasnost,“ koji se održao od 6. do 8. oktobra 2023. u Jugoslovenskoj kinoteci.

Šesti Međunarodni Kongres „Održiva Arhitektura – Energetska Efikasnost“ privukao je stručnjake, arhitekte, inženjere i dizajnere iz celog sveta te pružio dragocenu platformu za razmenu iskustava i stvaranje partnerstava.

Najviši tehnički i funkcionalni zahtevi: GEALAN oduševljava sa premium ponudom

GEALAN, svetski lider u proizvodnji visokokvalitetnih PVC prozora i vrata stolarije, aktivno je podržao ovaj događaj kao deo svog predanog doprinosa održivom urbanom razvoju i energetskoj efikasnosti. Svojim partnerstvom kao srebrni sponzor, GEALAN je potvrdio svoju želju da podrži težnje prema energetskoj efikasnosti i održivosti u građevinskoj industriji.

Tokom kongresa, GEALAN je predstavljao svoje najnovije tehnološke inovacije, premium proizvode i postignuća koji doprinose smanjenju potrošnje energije u građevinskim projektima. Predstavnici GEALAN-a stručno su objašnjavali prednosti i mogućnosti korišćenja GEALAN-acrylcolor® koja ispunjava najviše tehničke i funkcionalne zahteve za inovativne površine u boji u različitim projektima. Teme su bile usmerene na novi sistem GEALAN-KONTUR®, GEALAN-LINEAR®, Plannersoftware 3.0., kao i na S 9000 – svestran i moderan sistem za prozore, vrata i podizno-klizna vrata – s dva ili tri nivoa dihtunga.

Šesti Međunarodni Kongres „Održiva Arhitektura – Energetska Efikasnost"
foto: Gealan

GEALAN-acrylcolor® je rezultat četiri decenije istraživanja i inženjeringa koje je kompanija GEALAN ulagala kako bi stvorila proizvod koji se ističe svojom estetikom i izdržljivošću. Ova inovativna površinska tehnologija donosi neverovatnu paletu boja i tekstura koja se dosad nije viđala u industriji, što omogućuje arhitektima i dizajnerima stavljanje naglaska na dubinu, karakter i individualnost u svojim projektima.

GEALAN se više od 40 godina oslanja na GEALAN-acrylcolor®: Preko 80 miliona metara prodanih profila, i to samo od 2000. godine, od čega 49 miliona u Nemačkoj, potvrđuje visok nivo prihvaćenosti GEALAN-acrylcolor®-a među proizvođačima prozora, specijalizovanim trgovcima, arhitektima i u građevini.

Održiva rešenja za budućnost građevinske industrije

Predavanja 10 eminentnih arhitekata i stručnjaka, predavača iz celog sveta, autoriteta u ovoj oblasti, reprezentativna izložba njihovih radova, izložba radova i radionice za mlade arhitekte, sve to moglo se vidjeti u prostorijama Jugoslovenske kinoteke, u samom srcu Beograda. Predavači na Kongresu, autoriteti u ovim oblastima u svetskim okvirima, kroz recentne projekte i studije približili su svetske savremene trendove u arhitekturi, dizajnu i vizuelnim umetnostima uopšte. Ovaj događaj iz godine u godinu pridonosi napretku u ostvarivanju održivih rešenja za budućnost građevinske industrije.

Oktobar 2023. označio je GEALAN-ovu posvećenost inovacijama u građevinskoj industriji i njihovu želju da podupru kreativce u stvaranju prostora koji su izvanredni i održivi.

Gealan

GEALAN RS d.o.o.
Majora Zorana Radosavljevića 374, 11273 Beograd-Batajnica
T. +381 11 748 0404
grujo.ristic@gealan.rs
marko.andrejevic@gealan.rs
www.gealan.rs