Tamni profil usavršava vrhunsku površinu GEALAN-acrylcolor®

Više estetike nije moguće! Visokokvalitetna PMMA površina GEALAN-acrylcolor® sada se spaja s PVC profilom usklađenim bojama. GEALAN će elegantnu kombinaciju vrhunske površine i tamnog osnovnog tela učiniti dostupnom u svim svojim sistemima od septembra 2023.

Odabrani GEALAN profili uskoro će se na prvi pogled činiti besprekorno visokokvalitetnim: dokazana vrhunska površina GEALAN-acrylcolor® biće završena tamnim osnovnim telom od septembra 2023. Postoji izbor između tri tamne GEALAN acrylcolor® trend boje s spoljne strane i šest harmonizirajućih tamnih dekorativnih folija sa unutrašnje strane. Završeni tamno sivom osnovnom bojom, prozori i klizni elementi stvoreni su tako da nude najvišu estetiku iz svake perspektive.

Optimizovani materijali sprečavaju pregrejavanje

Visokokvalitetni izgled vidljiv je i opipljiv: pri otvaranju ili naginjanju prozora tamna harmonija već stilski privlači poglede. Optimizovani materijali zaokružuju vrhunsku verziju na prikladan način: Sofisticirane formulacije plastike sprečavaju zagrevanje tamnih profila na suncu i time sprečavaju moguće deformacije PVC profila.

Moguće bezbrojne varijante isporuke u tamnoj estetici

Samo najbolje za novu vrhunsku kombinaciju: u budućnosti će se dokazana površina GEALAN-acrylcolor® spojiti s tamnim osnovnim telom u svojim vrhunskim bojama RAL 7016, RAL 9005 i DB 703. Dok visokokvalitetni PMMA oplemenjuje tamne GEALAN profile spolja, šest odgovarajućih ukrasnih folija biće dostupno za unutrašnjost u budućnosti, od antracit sive do crne i DB 703. To stvara širok raspon mogućnosti kombinacija s kojima se tamna estetika može oblikovati individualno i skladno.

Nova paleta boja GEALAN-acrylcolor®
Nova paleta boja GEALAN-acrylcolor® / foto: Gealan

Ovakva tamna umetnička dela s atraktivnom premium površinom, sivim temeljnim telom i odgovarajućim ukrasnim folijama mogu se pronaći u GEALAN sistemima S 8000, S 9000, S 9000 HST, S 9000 NL, GEALAN-KUBUS®, a kasnije i u novom premium sastav GEALAN-KONTUR®. GEALAN takođe nastavlja rad na održivom putu recikliranja u novim kombinacijama: tamni profili takođe su opremljeni jezgrom za recikliranje na način koji štedi resurse i ekološki je prihvatljiv. GEALAN čini nove premium profile dostupnima u malim količinama: kombinacije tamnih profila sa spomenutim GEALAN acrylcolor® trend bojama mogu se naručiti od septembra 2023., počevši sa samo jednom profilnom trakom.

O GEALAN-acrylcolor®

Proverena površinska tehnologija GEALAN-acrylcolor® dosledno se dalje razvijala više od 40 godina. Prozori s GEALAN-acrylcolor® ispunjavaju najviše tehničke i funkcionalne zahteve za inovativne, obojene površine. Vrhunska površina iz GEALAN-a čini gotove profile izdržljivima, otpornima na ogrebotine, vremenskim uslovima, svetlosnim, neosetljivima na prljavštinu i lakima za održavanje.

GEALAN-acrylcolor® u činjenicama i brojkama:

  • Više od 5 miliona metara profila ekstrudira se s GEALAN acrylcolor® površinom svake godine
  • 35% GEALAN profila u Nemačkoj već je završeno s GEALAN-acrylcolor®
  • GEALAN-acrylcolor® dostupan je u 63 boje / 6 metalik boja / 9 standardnih boja
  • Novi alati omogućuju stope recikliranja veće od 55% za GEALAN acrylcolor® profile
  • GEALAN ima najviši nivo tehnološke stručnosti u vlastitoj alatnici u sedištu u Oberkotzau
  • GEALAN-acrylcolor® se stalno razvija kroz istraživanje materijala i ispitivanje kvaliteta te se proširuje u pogledu boja i komponenti

Više informacija o vrhunskoj površini GEALAN-acrylcolor® možete pronaći ovde:

Inovacija GEALAN-acrylcolor®

Gealan

GEALAN RS d.o.o.
Majora Zorana Radosavljevića 374, 11273 Beograd-Batajnica
T. +381 11 748 0404
grujo.ristic@gealan.rs
marko.andrejevic@gealan.rs
www.gealan.rs