Aluminco – pristalica izuzetnih poduhvata koji unapređuju arhitekturu

ALUMINCO, uvek pristalica izuzetnih poduhvata koji unapređuju arhitekturu, ponosan je, sponzor ESO 2023.

U sredu, 24. maja 2023, ESO konferencija se održava, 11. godinu zaredom, u Triantis sali Atinske koncertne dvorane da ugosti najznačajnije predstavnike domaće i međunarodne arhitekture i kreativne scene oko tematskog „Multiverzuma“ koji predlaže koegzistenciju mnogih i različitih prirodnih i veštačkih oblika života.

ALUMINCO će podržati važan događaj kao uvaženi sponzor, kodificirajući svoje prisustvo motom „Izgradnja održive budućnosti“.

Na štandu kompanije, dva visoko estetska arhitektonska proizvoda sa zelenim“ DNK koegzistiraju u apsolutnoj ravnoteži. Minimalni klizni SL55 iz Skyline premium porodice, u impresivnom delu, sistem koji se ističe po posebno niskom energetskom otisku i predstavlja reprezentativni uzorak strategije održivog razvoja, sa konkurentskim karakteristikama na međunarodnom tržištu. I novi Wall & Deco sistem za posebno moderne konstrukcije od zidanih obloga, koji nudi jedinstvene prednosti u različitim okruženjima, fokusirajući se uglavnom na dobrobit korisnika.

Na kraju krajeva, tema ovogodišnjeg ESO-a, pod nazivom „MULTIVERZUM“, dodatno premošćuje teorije o tekućim promenama sa ranom praksom, u oblasti arhitekture, dizajna i umetnosti, i njenim rezultatima. Pod pojmom „MULTIVERZUM“ opisujemo niz različitih sredina, koje odgovaraju ljudskim potrebama i prevazilaze ih, uključujući i druge oblike prirodnog i veštačkog života.

Tokom ovogodišnjeg ESO-a, peta ceremonija dodele Archisearch nagrada za životno delo istaći će rad i ličnost Kirijakosa Kirijakidisa, Dimitrisa Antonakakisa, Dimitrisa Filipidisa i Rene Papaspirua. Nagrade će uručiti dr Panos Pagalos vanredni profesor Univerziteta Zapadna Atika i umetnik Ilias Papailiakis.

www.aluminco.com

ALUMINCO SRB d.o.o.
29. Novembra bb, 11460 Beograd – Barajevo SRBIJA
Τ: +381 11 787 5530
F: +381 11 787 5540
E: aluminco.sar@aluminco.com
W: www.aluminco.com