PRESS GLASS je dobio nagradu „Forbes Diamonds 2015“

PRESS GLASS je dobio prestižnu nagradu “Forbes Diamonds 2015” koja je ovu kompaniju proglasila kao najdinamičnijom u rastu i razvoju. Sa fokusom na proizvođače stakla u sektoru građevine, kompanije je, takođe, dobila nagradu za najbolji web sajt.

Ove godine rangiranje kompanija je obavio analitičar iz “Bisnode Polska” agencije, i urednici poljskog izdanja magazina “Forbes”. Oni su analiziali kompanije koje su se registrovale u “National Court” registru tokom 2014. godine.

Forbes & Biznes.pl e-DiamondPRESS GLASS - Diamond 2015

Kao dodatak nagradi, kompanijama je povećan pozitivni kredibilitet. Što znači da su profitabilne (prema ROA I EBIT), imaju visoku likvidnost i ne kasne, niti duguju bilo kakve isplate. Metodologija usvojena analitičara se zasniva na švajcarskom modelu, koji kombinuje vlasničku svojinu i metode prihoda.“Forbes Diamonds 2015” je nagradio kompanije koje su zabeležile porast godišnje vrednosti prihoda od minimum 15 po centu.

PRESS GLASS je takođe priznato efektivno širenje internetom I korišćenje novih prilika koje on nudi. Kompanija je primila “Forbes & Biznes.pl e-Diamond” nagradu za najbolji web sajt. Ova nagrada ceni korišćenje YouTube kanala za prezentaciju proizvoda. Nagrade su dodeljene 26. marta 2015. godine na gala večeri u “Monopol” hotelu (Katowice, Poljska).

PRESS GLASS

PRESS GLASS d.o.o. Hrvatska
Ulica dr. Marijana Mlinarića 5, Poduzetnička Zona Jalžabet, 42203 Jalžabet
T. +385 42 62 90 01
E. varazdin@pressglass.com
W. www.pressglass.com

PRESS GLASS SA Poljska
Nowa Wies, ul. Kopalniana 9 42-262 Poczesna
T. +48 34 327 50 69
E. nowawies@pressglass.com