PRESS GLASS je dobio nagradu „Forbes Diamonds 2015“

PRESS GLASS je dobio nagradu "Forbes Diamonds 2015"

PRESS GLASS je dobio prestižnu nagradu “Forbes Diamonds 2015” koja je ovu kompaniju proglasila kao najdinamičnijom u rastu i razvoju. Sa fokusom na proizvođače stakla u sektoru građevine, kompanije je, takođe, dobila nagradu za najbolji web sajt.

Ove godine rangiranje kompanija je obavio analitičar iz “Bisnode Polska” agencije, i urednici poljskog izdanja magazina “Forbes”. Oni su analiziali kompanije koje su se registrovale u “National Court” registru tokom 2014. godine.

Forbes & Biznes.pl e-DiamondPRESS GLASS - Diamond 2015

Kao dodatak nagradi, kompanijama je povećan pozitivni kredibilitet. Što znači da su profitabilne (prema ROA I EBIT), imaju visoku likvidnost i ne kasne, niti duguju bilo kakve isplate. Metodologija usvojena analitičara se zasniva na švajcarskom modelu, koji kombinuje vlasničku svojinu i metode prihoda.“Forbes Diamonds 2015” je nagradio kompanije koje su zabeležile porast godišnje vrednosti prihoda od minimum 15 po centu.

PRESS GLASS je takođe priznato efektivno širenje internetom I korišćenje novih prilika koje on nudi. Kompanija je primila “Forbes & Biznes.pl e-Diamond” nagradu za najbolji web sajt. Ova nagrada ceni korišćenje YouTube kanala za prezentaciju proizvoda. Nagrade su dodeljene 26. marta 2015. godine na gala večeri u “Monopol” hotelu (Katowice, Poljska).

PRESS GLASS

PRESS GLASS d.o.o. Hrvatska
Ulica dr. Marijana Mlinarića 5, Poduzetnička Zona Jalžabet, 42203 Jalžabet
T. +385 42 62 90 01
E. varazdin@pressglass.com
W. www.pressglass.com

PRESS GLASS SA Poljska
Nowa Wies, ul. Kopalniana 9 42-262 Poczesna
T. +48 34 327 50 69
E. nowawies@pressglass.com

Prethodni tekstModerna Alu kolekcija za bolji, vizuelni učinak
Sledeći tekstZavršna obrada inoks bravarije