Euroasia Sajmovi prozora, vrata i stakla – Istanbul

Euroasia Sajmovi prozora, vrata i stakla predstaviće poslednje inovacije i najkreativnije pristupe dizajnu i proizvodnji

Odbrojavanje je započelo sajamovima Eurasia Window, Door & Glass, koji će Reed_Tüyap istovremeno održavati od 4-7. Marta 2020. u Istanbulu.

Prolaz ka novim tržištima u nastajanju se otvara

Nastavljaju se pripreme za svetski poznati Sajam trio, kojeg građevinska industrija nestrpljivo očekuje, kako bi povećala svoju efikasnost i proširila asortiman proizvoda. Dok Euroasia Window otvara vrata za profesionalce u industriji po 21. put ove 2020. godine, Euroasia Door Sajam održava svoju 12. manifestaciju, a Eurasia Glass po 10. put okuplja učesnike i posetioce.

Mesto okupljanja čitave industrije

Najveće i najprestižnije trgovačko središte koje je uspelo da ugosti 614 kompanija i njihovih predstavnika u 12 hala 2019. godine, kao i 68.440 profesionalaca iz industrije iz 117 zemalja sa povećanjem za 23% u odnosu na međunarodne posetioce, pružaju unosno poslovno okruženje celoj industriji širom sveta. Da bi razvili sveobuhvatnost izložbi i omogućili priliku da izlagači stignu na tržišta u nastajanju; Projektni tim ovog tria ubrzava promotivne aktivnosti na Balkanu, Severnoj Africi, Bliskom Istoku, Subsaharskoj Africi, Rusiji i centralnoj Aziji.

LINK ka online pozivnici

adonis@adonis.com.mk
+389 72 264 545
Majakovski 3/7,Skoplje, Makedonija

Adresa Sajma:
Tüyap Fair Convention and Congress Center Cumhuriyet, Mahallesi Eski Hadımköy Yolu Caddesi 9/1, 34500 Büyükçekmece – İSTANBUL