Kompanija Joviste doo predstavila NOVI MALOPRODAJNI PROSTOR

Danas su na Paliću u okviru novih proizvodnih pogona, Biljana i Siniša Mišanović, vlasnici kompanije JOVISTE DOO, pustili u rad drugi maloprodajni objekat na teritoriji opštine Subotica.

Kompanija JOVISTE DOO, koja je jedna od najinovativnijih u branši, strpljivo osluškuje potrebe tržišta i svojim kupcima daje najbolje. U prilog inovativnosti danas je gostima prezentovan i prvi pametan prozor (Smart window) na čijem razvoju od prošle godine rade stručne službe JOVISTE DOO.

Novo maloprodano mesto kompanije Joviste doo

I redakcija časopisa Prozori&Vrata kao konstanta podrška kompaniji JOVISTE DOO bila je deo ove svečanosti i pozdravila napredak i rad na sebi i svom timu pomenute kompanije. Podrška koju JOVISTE DOO ima od svojih partnera koji su i sami imali predstavnike na ovom otvaranju govori dovoljno o njihovom shvatanju poslovanja i saradnje. Želimo im puno uspeha u budućnosti i sigurni smo da će svojim zalaganjem i daljom edukacijom svojih zaposlenih, doseći još veće visine od onih koje su, nadasve skromni, sebi zacrtali.

Vlasnik kompanije Siniša Mišanović sa jednim od članova svog tima
Vlasnik kompanije Siniša Mišanović sa jednim od članova svog tima

Samo pre 30 dana svečano je otvorena JOVISTE AKADEMIJA koja ima za cilj da svojim zaposlenima pomogne da steknu znanja i veštine neophodne da se kupcima pomogne na najbolji mogući način.

“U našim kompanijskim vrednostima naši zaposleni su na prvom mestu. Zašto? Samo zadovoljni i lojalni zaposleni će voditi brigu o vašim klijentima. Je samo ako vodite brigu o vašim klijentima bolje od konkurencije, vi imate sigurnu budućnost”, ističe vlasnik kompanije gospodin Siniša Mišanović.

JOVISTE DOO

“Upravo zbog brige o kupcima, odlučili smo se da naše proizvode približimo našim kupcima, te smo pored maloprodajnog objekta u Subotici, danas u Glavnoj ulici na Paliću podarili još jedan Kutak, gde u miru i u blizini naših stručnih službi možemo kupcima pružiti najbrže i najbolje stručne konsultacije pre izbora stolarije”, istakao je gospodin Milorad Radulović, komercijalni direktor kompanije Joviste.

Stolarija, Joviste doo

“Danas mi je puno srce, posle više od decenije predanog rada I neprospavanih noći, moja supruga I ja smo uspeli da izgradimo kompaniju u koju zaposleni dolaze sa radošću, kupci je cene, a konkurencija respektuje. Moja vizija se ostvaruje. Sada već vidim kompaniju iz moje mašte, kompaniju u koju verujem I kompaniju koja će postati lider u regionu. Naša najveća snaga danas su naših 80 zaposlenih, sa najsavremenijom CAD-CAM opremom, 2500 kvadratnih metara novog halskog prostora sa podnim grejanjem sa najboljim informacionim sistemima u branši, sa uvedenim IMS (integrisani sistem menadžmenta), mi smo spremni dnevno svojim kupcima isporučimo u stabilnom i kontrolisanom procesu preko 350 kvadratnih jedinica. I to ne bilo kakvih jedinica , već jedinica koje gradimo zajedno sa našim namačkim partnerima: REHAU profili, GU okovi i CE staklo-paketi iz Mađarske. Dakle, možemo sa ponosom reći da zadovoljavamo kriterijume najzahtevnijih tržišta. Naše vreme tek dolazi. Nakon još nekih dve godine, ućićemo u novi investicioni talas, čime zaokružujemo naš strateški plan, sada samo mogu sa sigurnošću reći da ćemo imati fabriku za ponos”, istakao je vlasnik kompanije, gospodin Siniša Mišanović.

Stolarija, Joviste doo

Dva dana posle otvaranja, oni najsrećnije ruke, biće u prilici da posmatraju Palić i okolinu sa visine u organizaciji JOVISTE DOO. Balon je tu kao simbol krilatice: “vinuti se u visine”.