Bolji softver, bolji servis, veći komfor – eluCad

firma elumatec će na prvoj raspoloživoj sajamskoj priredbi predstaviti modele XXL verzije koje zbog odlaganja istih, nije stigao do sada, i to uz dopune i novine u poslednjih 16 meseci, a sve u domenu Mašinskih divova.

Pored toga predstavićemo softversko rešenje eluCloud koje beleži i analizira mašinske podatke, čime se značajno optimizuju radni procesi.

Inovativa softverska rešenja smanjuju troškove, obezbeđuju spremnost za rad i pružaju fleksibilnost. eluCloud koji je firma elumatec razvila u saradnji sa firmom elusoft korisniku na raspolaganje stavlja podatke o mašini i proizvodnji u stvarnom vremenu.

Pritom je jednostavnost upotrebe jednako važna kao i mogućnosti optimizacije u proizvodnji. Na prvom dostupnom sajmu ćemo predstaviti automatizaciju procesa, module grupe proizvoda eluCloud kao i softvera eluCad koji olakšavaju programiranje centara za obradu profila.

U središtu pažnje na sledećim priredbama biće i druženje sa klijentima kao i sveobuhvatno savetovanje. Naš servisni tim će, takođe biti prisutan.

www.elumatec.com

elumatec d.o.o.
Trgovačka 16a, apartman G2
11030 Žarkovo-Beograd
T +381 11 239 483 1
F +381 11 239 483 2
info@elumatec.rs
www.elumatec.com