Balkan Klaes Roadshow 2023

Poslednjih dana oktobra meseca u Sarajevu održan je Balkan Klaes Roadshow. Ovaj događaj, okupio je oko 70 učesnika iz Hrvatske, Srbije i Bosne. Nakon srdačne dobrodošlice gostiju, usledila je prezentacija Bernhard Hambrügge koji je izneo aktuelne brojke o stanju u građevinskoj industriji, a posebno na tržištu stolarije.

Uprkos trenutnom padu potražnje na tržištu prozora, on je istakao pozitivne dugoročne izglede i prognoze na ovom polju. Energetski efikasna obnova postojećih stambenih prostora i stvaranje novih efikasnih sredina su naglašeni kao bezalternativni. Ove mere ne samo da odražavaju trenutne zahteve, već nude i obećavajuću perspektivu za budućnost.

Balkan Klaes Roadshow 2023
Balkan Klaes Roadshow 2023

Vrhunac događaja bila je prezentacija Roberta Hodits-a, koji je predstavio nova IT rešenja za planiranje ugradnje stolarije. Ova rešenja omogućavaju brzo, lako, jednostavno i fleksibilno planiranje naloga za montažu. Ismet Bošnjaković je predstavio rešenje Klaes e-prod, koje je takođe naišlo na pozitivan odjek.

Balkan Klaes Roadshow 2023
Balkan Klaes Roadshow 2023

Da bi zaokružio program, iskusni tehničar Malik Šahinpašić izneo je važne i korisne savete i trikove za rad sa Klaes programom. Njegov doprinos je učesnicima pružio praktične uvide i pomogao da se otključa i prikaže pun potencijal softvera. Sve u svemu, ovaj sjajan događaj podstakao je razmenu iskustava između učesnika, istakao je inovativna rešenja, i najbolje prakse u građevinarstvu i industriji prozora!

Novi logo Klaesa

Klaes GmbH & Co. KG
53474 Bad Neuenahr-Ahrweiler
Marko Šaletić
+381 63 654 511
msaletic@klaes.com
www.klaes.com