GEALAN GO sustav elektroničke narudžbe i informacija (VIDEO)

GEALAN GO je sustav za naručivanje i informiranje. Sustav vam omogućuje brzo i nesmetano pristupanje informacijama o dostupnim profilima i priboru, praćenje svoje narudžbe u stvarnom vremenu kao i provjeru svih poslanih narudžbi.

Pomoću GO sustava, GEALAN kupci mogu dobiti informacije o profilima i priboru online, predati narudžbe i provjeriti status svojih narudžbi.

Skoro uvijek imate mogućnost provjere svojih narudžbi i Vaše aktualno stanje kod GEALAN-a, sve što Vam je potrebno je računalo s pristupom na internet.

Sve na jednom mjestu

Informacije o cijelokupnom proizvodnom programu dostupne su u GEALAN GO-u – od pojedinačnih brtvi do kompletnih sustava profila, od drvodekora do acrylcolora – uz moguć uvid svih informacija pojedinog artikla. Vidljive su Vam informacije materijala i boje, prikaz profila, količina i jedinica pakiranja, kompatibilnost sa sustavima i ostale varijante proizvoda.

Sustav je vrlo jednostavno za koristiti. Korisnici mogu brzo i jednostavno pronaći traženi artikel i unijet ga u košaricu za kupnju. Artikli se nalaze u košarici dok ne pošaljete narudžbu. Takav pristup omogućuje spajanje narudžbi, ispunjavanje uvjeta minimalne narudžbe i time smanjenje troškova prijevoza.

Sve provedene narudžbe ostaju sadržane u sustavu. Tako je moguće jednim klikom vidjeti otvorene i izvršene narudžbe te jednostavno i brzo provjeriti status narudžbe.

Moguće je kreiranje „liste omiljenih proizvoda“ koja može sadržavati najčešće kupljene artikle. Na taj način kupac će brzo pronaći željeni proizvod bez dodatnog traženja ili ukucavanja artikla – te ga odmah unijet košaricu.

Brže i jednostavnije

Online narudžba ima mnogobrojne prednosti. Budući da je GEALAN informacijski sustav GO direktno spojen s internim sustavom GEALAN-a, Vaši podaci se odmah prenose u sustav. Komunikacija između kupca i dobavljača mnogo je brža i jednostavnija. Također se smanjuju pogreške pri unosu obzirom da kupac sam unosi svoju narudžbu. Nečitki i nejasni unosi koji se mogu dogoditi prilikom slanja faxa ili telefonski nisu mogući.

Prijavu u GEALAN GO ovdje.

Gealan

GEALAN d.o.o. – predstavništvo za Hrvatsku
Omladinska 11, Žerjavinec 10360 Sesvete, Hrvatska
T: +385 1 2040 670
F: +385 1 2040 679
E. info@gealan.hr
W. www.gealan.hr