Alumil održao DANE OTVORENIH VRATA u izložbenom salonu

Kompanija Alumil u petak je, pred gostima i saradnicima još jednom pokazala koliko je veliki njen uticaj i na našim prostorima. U okviru DANA OTVORENIH VRATA, ALUMIL je u svom izložbenom salonu, u Beogradu, na bulevaru Milutina Milankovića 11b, periodu od 18. do 21. aprila, od 08:00-20:00 časova, upoznao svoje goste sa velikim izborom Alumil naprednih arhitektonskih sistema sa posebnim akcentom na sisteme kreirane u poslednjih godinu dana.

Rita Lozinsky generalni direktor Alumil Yu Industry a.d.

Neke od tema na ovom događaju bile se ALumil Outdoor sistemi (bioklimatske pergole, deking, ograde, kapije) koje je prezentovala Marija Konstandinidis, Front office architect iz ove kompanije, nova generacija okretno-nagibnih sistema – S67, S77, S91 sa kojima nas je bliže upoznao Miomir Šarić, kao i nova generacija naprednih harmonika vrata – SF85, SF85 structural o kojima je pričala Ivana Oset.

Predsednik i vlasnik kompanije ALUMIL, George Milonas

Priliku da se zahvali gostima na prisustvu i partnerima na poverenju, kao i da skrene pažnju na benefite koje dobijaju Alumil partneri, iskoristio je marketing menadžer kompanije Alumil, Predrag Vidović. Veliki broj prisutnih saradnika pozdravila je G-đa Rita Lozinsky, generalni direktor Alumil Yu Industry a.d. i naravno, priliku da se zahvali gostima iskoristio je i veliki vizionar ,predsednik i vlasnik kompanije ALUMIL, gospodin George Milonas. On je podsetio prisutne na činjenicu da se uvek divno oseća prilikom posete našoj zemlji i da zaista voli da se ovde iznova vrati. Kako je rekao, Alumil je poslednjih godina napravio veliko poboljšanje u svom radu i svi iz ove kompanije jako su zadovoljni postignutim rezultatima u toj meri da će u budućnosti još više ulagati u Srbiji kako bi se još bolje pozicionirali i ostvarili još bolje rezulatate. Posle govora i prezentacija, upriličen je koktel za sve goste, jednako kvalitetan kao i sama prezentacija.

Ženski deo redakcije sa Predragom Vidovićem, direktorom marketinga kompanije Alumil

I mi iz časopisa „Prozori&Vrata“ kao medijski partneri ove kompanije prisustvovali smo ovom događaju i ovom prilikom se zahvaljujemo našim saradnicima na nikada izostalom gostoprimstvu.

www.alumil.rs

Alumil Yu Industry a.d.
A. GTC SQUARE – Milutina Milankovića 11b,
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 614 92 10
E. projektbiro@alumil.com
W. www.alumil.rs

Prethodni tekstNagrade i priznanja na 44. međunarodnom sajmu građevinarstva – SEEBBE
Sledeći tekstČasopis „Prozori&Vrata“ na proslavi kompanije ALIPLAST ALUMINIUM SYSTEMS
Alumil S.A. predstavlja najveću privatnu kompaniju u jugoistočnoj Evropi za preradu aluminijuma u pogledu proizvodnje, distributivne mreže i širokog spektra aluminijumskih sistema. Jedan je od najvećih dobavljača brendiranih aluminijumskih sistema koji su u arhitektonskoj upotrebi širom Evrope.