Vrhunska stolarija od profila renomiranih proizvođača

DOO JOVISTE je firma koja se bavi proizvodnjom i ugradnjom PVC i ALU stolarije standardnih i vanstandardnih mera. Na tržištu smo prisutni od 2007. godine.

Prateći razvoj savremenih tehnologija u ovoj oblasti u prilici smo da svojim kupcima ponudimo najadekvatnije rešenje za stambene objekte, poslovne prostore, ustanove…

Za izradu stolarije koristimo profile renomiranih stranih proizvođača

Za izradu stolarije koristimo profile renomiranih stranih proizvođača, a najsavremenije mašine, sa kompjuterskim podešavanjem parametara, i tim vrhunskih majstora se brinu o njihovoj kvalitetnoj i preciznoj izradi.

Za sve naše proizvode dajemo pismenu garanciju

Za sve naše proizvode dajemo pismenu garanciju.

Zadovoljstvo kupca nam je uvek na prvom mestu, a to postižemo odgovornim odnosom prema poslu, poštovanjem ugovorenih rokova isporuke i stručnom montažom kvalitetnih proizvoda.

Zadovoljstvo kupca nam je uvek na prvom mestu

Takođe našim kupcima stojimo na raspolaganju za davanje saveta, kao i za servisiranje stolarije.

U sve gore navedeno možete se uveriti dolaskom u naše prodajne i proizvodne prostore, stojimo Vam na usluzi. Kvalitet naših proizvoda i ljubazno osoblje će vam izaći u susret i ispuniti svaki vaš zahtev, a u sve to se možete uveriti dolaskom u naše prodajne i proizvodne prostore, stojimo Vam na usluzi.

JOVISTE - servisiranje stolarije

 

www.pvcstolarija.eu

JOVISTE d.o.o.
Sarajevska 44/d, 24000 Subotica
T. +381 24 530 350
F. +381 24 530 350
M. +381 64 118 3320
E. pvcjoviste@gmail.com
W. www.pvcstolarija.eu