SMARTIA S350 LT: Nova verzija sa naprednim tipologijama koje izlaze u susret svim potrebama

Termički izolovani klizni sistem SMARTIA S350 dobro je poznat po svojim ravnim, minimalističkim linijama i fleksibilnosti u procesu izrade i ugradnje. Ovaj napredni sistem kompanije ALUMIL sada pruža tri (3) nove tipologije kroz svoju novu verziju SMARTIA S350 LT. Stoga postaje potpuniji, nudeći sofisticirana rešenja za svaki projekat.

Tri (3) nove tipologije uključuju:

  • uski preklopni profil 25 mm
  • nizak prag 32 mm
  • tanko krilo 76 mm

Nove tipologije poboljšavaju sistem u mnogim aspektima. Konkretno, uski vertikalni preklopni profil doprinosi estetskom poboljšanju podržavajući minimalistički pristup aluminijuma koje stvaraju prijatniju atmosferu. Pored toga, minimalni dizajn naglašen je razvojem tanjeg profila krila sa minimalnom aluminijumskom širinom. Na kraju, tipologija sa niskim pragom veoma je važna jer pruža jednostavnost upotrebe i lakše kretanje starijim ljudima i deci. Osim toga, zbog svojih malih dimenzija komponenti, idealan je kao opcija za zamenu i renoviranje u starijim stambenim prostorima.

SMARTIA S350 LT
Foto: Alumil / Performanse S350 LT sertifikovao je međunarodno priznati institut ift Rosenheim

Performanse S350 LT sertifikovao je međunarodno priznati institut ift Rosenheim za sledeće karakteristike: propusnost vazduha u klasi 4, vodonepropusnost u klasi 7A (300 PA) i otpornost na opterećenje vetrom u klasi C2. Na kraju, vredi napomenuti da se tri (3) nove tipologije mogu savršeno kombinovati sa starijima koje podržavaju širi preklopni profil, deblje krilo ili standarrdni prag. Kao rezultat, ovo je izuzetno fleksibilan proizvod koji se može izraditi po meri u skladu sa posebnim zahtevima svakog projekta.

SMARTIA S350 LT
Foto: Alumil / SMARTIA S350 je sistem koji nudi izuzetne performanse i ekonomičnost

SMARTIA S350 je sistem koji nudi izuzetne performanse i ekonomičnost. To je ekonomično-tehničko rešenje koje je pogodno za bilo koju klimatsku zonu. Naročito u slučajevima renoviranja ili zamene starih sistema stolarije, sistem pruža ogromnu fleksibilnost konstrukcije i razne mogućnosti prilagođavanja!

Nove tipologije možete pronaći u Alumil bazi znanja pod imenom SMARTIA S350 LT.

www.alumil.rs

Alumil Yu Industry a.d.
A. GTC SQUARE – Milutina Milankovića 11b,
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 614 92 10
E. projektbiro@alumil.com
W. www.alumil.rs