Povratak legende – BUDMA 2018

Najveća poljska manifestacija mašina, vozila i građevinske opreme, nakon par godina pauze, opet se održala uporedo sa najvažnijim događajem građevinske industrije u Poljskoj: BUDMA Internacionalni građevinski i arhitekturalni sajam. Konsolidacija ove dve manifestacije nam je omogućila sveobuhvatnu prezentaciju građevinske industrije, uključujući inovacije i tehnološki napredak, na jednom mestu.

Ko danas može da zamisli građevinsku lokaciju bez podrške građevinske mehanizacije? Čak i kod manjih, individualnih investicija, koristi se građevinska mehanizacija zahvaljujući kojoj možete da uštedite na vremenu potrebnom za pripremu npr. iskopavanjem za postavku temelja, ili sipanje betona. Trenutno, predstavljena oprema može da ponudi i nešto više – ugodnost pri upravljanju, bezbednost operatera i niže operacione troškove zahvaljujući novim tehnologijama. Imali ste prilike da vidite nove mašine različitih proizvođača, vama na upoređivanje i odabir one koja najviše odgovara Vašim potrebama. Sve to je moguće zahvaljujući INTERMASZ sajmu građevinske mehanizacije, koja je, nakon nekoliko godina, opet postao deo BUDMA sajma građevinarstva.

Intermasz 2018
Intermasz 2018

Mini bageri, utovarivači, uređaji za podizanje, rovokopači, mašine za bušenje i dizalice – mašine ovog tipa su izložene za posetioce. Oragnizovana su predavanja i diskusije o najnovijoj ponudi na tržištu brendova kao što su: AVANT, CASE, GEHL, MERLO, HUNKLINGER, LEGUAN, DIGGA ili BIPROMASZ, MANITOWOC IGO, mašinerija švedskog brenda VOLVO i celokupan asortiman proizvoda WACKER NEUSON brenda, kao i mnogi drugi.

Generalno, u dve izlagačke INTERMASZ hale, videli ste poslednju ponudu na desetine proizvođača i distributera mehanizacije za građevinarstvo.

INTERMASZ - Internacionalni sajam za Građevinske mašine, vozila i specijalizovanu opremu

www.intermasz.pl/en

Kontakt:

Za posetioce:
Monika Piernikowska
+48 61 869 20 88
monika.piernikowska@mtp.pl
Za izlagače
Ewa Wrzeszcz
+48 61 869 29 71
ewa.wrzeszcz@mtp.pl