Reč urednika – U skladu sa svetskim trendovima – još jedan redizajn časopisa

Poštovani,

Kvalitet nije stalna kategorija, već stalni rad na sebi! Imajući ovo u vidu, rešili smo da vas obradujemo još jednim redizajnom časopisa. Davno smo shvatili, bez namere da vređamo, da u Srbiji nemamo na koga da se ugledamo pa pratimo svetske trendove kada su u pitanju štampana izdanja. Kako smo vas navikli da svake godine imamo nešto novo, da li u časopisu ili na internet stranici, tako smo i počeli godinu koja je ispred nas. Novi font, veće fotografije i drugačija priprema stranice je naš pravac u ovoj godini. Primetićete i nove klijente na koje smo izuzetno ponosni jer su i oni,kao i vi, prepoznali misiju časopisa Prozori&Vrata, a to je edukacija i potpuno drugačiji pristup marketingu od onoga na koji ste navikli. Dobijamo pohvale sa svih strana na račun naših stručnih tekstova, formata i perfektne štampe časopisa. U vremenu u kojem su jedino uskostručna štampana izdanja trend, samo perfektnom štampom možemo pred čitaoce i klijente, sve ostalo je samo časopis u pokušaju. Mi smo pokušali pre pet godina, sada već imamo, misiju i viziju, menjamo se, prilagođavamo svetskim trendovima i to nas razlikuje od drugih.

Na web stranici www.prozorivrata.com, koja ima preko 500.000 godišnjih poseta, pokrenuli smo upis u poslovni adresar u koji se već upisalo preko 50 kompanija. Moderno dizajniran adresar omogućava korisnicima da predstave svoju kompaniju, postave fotografije, video prezentacije, linkuju svoju FB stranicu, Instagram ili Twitter nalog, a posetioci, s druge strane, imaju sve bitnije proizvođače stolarije u regionu na jednom mestu. Pored toga, početkom godine, postavili smo kataloge kompanija, pa sada jednim klikom možete prelistati ponudu pojedinih proizvođača stolarije. Ono što naše kataloge izdvaja od sličnih na nekim domaćim portalima je mogućnost listanja i na mobilnim telefonima.

Časopis PROZORI&VRATA broj 19, februar 2017
Časopis PROZORI&VRATA broj 19, februar 2017

Naša internet stranica svakodnevno je ažurirana i to nas takođe izdvaja od sličnih portala koji imaju manje ažuran pristup istoj. Priznaćete da je to medij 21. veka i jedino predanim radom na portalu možete očekivati nove posetioce i nove klijente. Nije dovoljno samo postaviti stranicu, treba i raditi na njoj, optimizovati je i pratiti pretrage i trendove na google-u.

U svakoj situaciji dajemo maksimum i to je ono što su mnogi klijenti prepoznali što nas izuzetno raduje, zbog toga je naš portfolio sve veći, kako u Srpskom tako i u Hrvatskom izdanju. I ove godine spremamo za vas četiri print&web izdanja u Srbiji, četiri samo web izdanja u Srbiji i sve to isto u Hrvatskoj. Fokus nam je, i ovaj put, na kvalitetu, pa očekujte još iznenađenja!

NAJNOVIJE izdanje časopisa možete prelistati ovde, čak i sa mobilnih i tablet uređaja.

Još jednom hvala čitaocima i našim klijentima koji veruju da je časopis “Prozori&Vrata” pravo mesto za njihovu promociju, a mi ćemo se truditi da svakodnevnim radom unapređujemo i časopis i našu internet stranicu jer nam je važno da vaše, već zadobijeno poverenje, ima kontinuitet.
Čitamo se i dalje…

Srdačno vaš
Predrag Rađen, urednik izdanja

Predrag Rađen potpis