Vodeći proizvođač i dobavljač arhitektonskih staklenih proizvoda u Srbiji

Firma Pavle osnovana je 1992. godine. Od svog osnivanja Pavle se razvio u vodeću firmu u oblasti prerade stakla. Pratimo razvoj novih tehnologija i trudimo se da stalno uvodimo inovacije kako bi smo doprineli što boljem kvalitetu proizvoda. Raspolažemo sa automatizovanim mašinama u svim procesima, tako da su kapaciteti proizvodnje na zavidnom nivou.

Uz stručne kadrove i najsavremeniju opremu možemo odgovoriti na najkompleksije zahteve i vremenske rokove. Firma je smeštena na svega 10 kilometara od Beograda. Imamo mogućnost drumskog, rečnog i železničkog saobraćaja. Naši najznačajniji dobavljači su Guardian, AGC, Sangalli Group i mnogi drugi. Firma Pavle danas ima ključnu ulogu u modernom staklarstvu. Ciljevi preduzeća su povećanje izvoza, širenje proizvodnih kapaciteta i modernizacija u skladu sa novim tehnologijama.

Firma Pavle osnovana je 1992. godine
Pavle doo

STAKLO

Danas je nemoguće nabrojati sve uloge koje u arhitekturi, enterijeru i opremanju prostora koje jedino staklo moze preuzeti na sebe. Zgrade sa staklenim fasadama imaju prednost jer omogućavaju korišćenje sunčeve svetlosti kao izvor osvetljenja. Takođe je nezaobilazan faktor i ušteda energije.

aluminijumski profil sa termo prekidom
Pavle doo – Staklena fasada

DRVO-ALUMINIJUM STOLARIJA

Odabirom drvo-aluminijum stolarije postigli ste dodatnu zaštitu od atmosferskih uticaja. Spoljna aluminijumska obloga stolariju maksimalno zaštićuje dok ste sa drvetom iznutra zadržali lepotu i toplinu koju može samo drvo da vam pruži. Ova kombinacija stolarije je maltene večna.

Firma Pavle danas ima ključnu ulogu u modernom staklarstvu
Vodeći proizvođač i dobavljač arhitektonskih staklenih proizvoda u Srbiji

DRVENA STOLARIJA

Zato što drvena stolarija ima dokazano najviši stepen toplotne i zvučne izolacije od svih materijala. Sa novom stolarijom i to drvenom vi ćete uštedeti bar 40% energije. Ljudi se i dalje pitaju da li je drvena stolarija trajna kao i druge ali su pokazatelji svuda oko nas na starim zgradama, kućama, crkvama gde je stolarija stara 50, 100 pa i 150 godina.

Kada vam je potrebno zastakljivanje većih površina
Pavle doo se razvio u vodeću firmu u oblasti prerade stakla

ALUMINIJUMSKA STOLARIJA

Kada vam je potrebno zastakljivanje većih površina i lagana konstrukcija onda čvrstoća i postojanost aluminijumsku stolariju postavljaju na prvo mesto. Prozori od aluminijuma mogu biti plastificirani u gotovo svim bojama iz RAL karte i dekorima drveta kao i eloksirani. Za bolju energetsku efikasnost i termo izolaciju preporučujemo aluminijumski profil sa termo prekidom koji u kombinaciji sa niskoemisionim staklima nove generacije postiže veće uštede energije.

Vodeći proizvođač i dobavljač arhitektonskih staklenih proizvoda u Srbiji
Pavle doo – Metropol Palace

PVC STOLARIJA

PVC je veoma zahvalan materijal koji u svojstvu prozorskog rama može biti veoma trajan i energetski efikasan. Prilikom izrade prozora od PVC-a potrebno je uzeti u razmatranje toplotnu provodljivost plastike kao i njene strukturne osobine. Toplotna provodljivost, ili, bolje reći termoizolacione sposobnosti, se poboljšavaju upotrebom komora i manjih pregrada ali i termoizolacionog materijala koji se ugrađuje u ramove.

Zgrade sa staklenim fasadama imaju prednost
Pavle doo – Falkensteiner

www.pavle.rsPAVLE d.o.o.
Stevana Šupljikca 16, 26000 Pančevo
T. +381 13 313 111
F. +381 13 310 934
m.tmusic@pavle.rs
www.pavle.rs