U pripremi je specijalno sajamsko izdanje časopisa “Prozori&Vrata”

U pripremi je SPECIJALNO SAJAMSKO IZDANJE ČASOPISA “PROZORI&VRATA” (print&web izdanje) koje će izaći pred Sajam građevinarstva u Beogradu koji se održava od 8-12.aprila, na kojem i ove godine imamo štand.

Sajamsko izdanje se štampa u povećanom tiražu od 5000 primeraka i dobiće ga svi izlagači i posetioci na našem štandu, pored 3.500 adresa na koje se časopis distribuira.

Rezervaciju prostora u Sajamskom izdanju je moguća do 28.marta.

Časopis dobijaju: arhitekte, projektni biroi, građevinske firme, izvođači radova, proizvođači stolarije, hoteli u većim gradovima i turističkim centrima, javna preduzeća, centrale banaka, svi ovlšaćeni auto saloni u Srbiji, prehrambena industrija i mnog drugi.

Časopis PROZORI&VRATA br. 6

Časopis izlazi kvartalno već treću godinu i bavi se strukovno trendovima u svetu i kod nas. Svako print izdanje je i web izdanje i distribuira se na našu bazu od skoro 30000 mail adresa.

Ako ne dobijate print izdanje možete se prijaviti na naš newsletter kako bi dobijali najnovije informacije i kako bi vam svaki novi broj stizao na mejl u elektronskoj formi.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju ili oglašavanje u časopisu “Prozori&Vrata”, Media kit za 2014. godinu možete pogledati ovde.