Rekli ste o nama: Aleksandar Živanović, Tehnomarket

Pitali smo klijente koji nas podržavaju od samog početka da odgovore na par pitanja povodom obeležavanja 10 godina postojanja časopisa „Prozori+Vrata“. Interesovalo nas je kako doživljavaju naš dugogodišnji rad, ali i šta bi izdvojili kao ključni faktor naše uspešne saradnje.

Prenosimo odgovore u celosti, bez bilo kakve korekture ili ulepšavanja bilo čije izjave.

10 godina časopisa „Prozori+Vrata“

  1. Ove godine slavimo deset godina rada, što nije mali jubilej. Vi nas podržavate od samog početka. Zašto smatrate da je saradnja sa našom medijskom kućom važna za Vašu kompaniju?
  2. Kako Vam izgleda naš razvoj, konstantne promene i redizajn, što časopisa tako i portala na svakih nekoliko godina?
  3. Šta je ono što časopis „Prozori+Vrata“, razlikuje od sličnih građevinskih časopisa, pa nam poverenje, trenutno, ukazuje preko 50 brendova?
  4. Znate da smo pre više od šest godina pokrenuli izdanje na hrvatskom jeziku koje sa dosta uspeha izlazi u Zagrebu. Šta je po Vama ključan faktor našeg rasta i razvoja?
  5. Da li biste mogli, iz svog ugla, da nam date neku sugestiju – Na koji način bi mogli da unapredimo naše usluge koje bi Vama još više olakšale pristup ciljnoj grupi.
rekli ste o nama
Foto: Aleksandar Živanović, Tehnomarket

Aleksandar Živanović, Tehnomarket

1. Od samog početka prepoznali smo entuzijazam, posvećenost i kvalitet. Časopis Prozori+Vrata“ je tokom godina ne samo potvrdio naš inicijalni utisak, već i premašio očekivanja.

2. Smatram da je izuzetno bitno da razvoj medija prati aktuelne trendove dizajna i komunikacije, i sa te strane vi zaista spadate u najbolja regionalna izdanja.

3. Mislim da vas izdvaja zaista opipljivi entuzijazam i posvećenost celog tima koji ima samo jedan cilj – da svako izdanje bude još bolje od prethodnog.

4. Kao što sam već pomenuo, zaista izuzetan entuzijazam i posvećenost kvalitetu, uz dodatni plus – izdanje na hrvatskom jeziku moglo je da se osloni na već zaista poznati brend od prvog broja. Jednostavno, kao i u svakoj branši klijenti odmah prepoznaju i pozitivno reaguju na kvalitet.

5. Ako mogu, samo bih vas zamolio da nastavite kao i do sada 🙂

Cilj nam je da premašimo očekivanja klijenata i napravimo svako sledeće izdanje bolje od prethodnog i izuzetno nam imponuje što Aleksandar Živanović upravo to prepoznaje i ceni. Svakako, vi ste ti koji nas inspirišete.

Čitamo se i dalje!

Prethodni tekstPROFILCO YU slavi dve decenije poslovanja
Sledeći tekstNovootvoreni prodajni salon stolarije u Novom Sadu
Od samog početka specijalizovali smo se za proizvodnju aluminijumskih prozora, vrata i fasada, sa težnjom ka vrhunskom kvalitetu proizvoda i profesionalnom tehničkom podrškom za sve klijente. Danas, nakon gotovo 30 godina, Tehnomarket je prvi izbor klijenata koji zahtevaju aluminijumske profile najvišeg kvaliteta i vrhunsku uslugu. Na jednom mestu nudimo potpuno zaokružen proces proizvodnje, od dizajna i projektovanja, preko ekstruzije profila, plastifikacije, CNC obrade pa do fabrikacije gotovih elemenata.