Rekli ste o nama: Bojan Jovičić, Aliplast

Završavamo našu rubriku „Rekli ste o nama“ uz Bojana Jovičića ispred kompanije Aliplast. Želimo da se zahvalimo još jednom svim klijentima koji su izdvojili svoje vreme da odgovore na naša pitanja i time značajno doprinesu obeležavanju našeg jubileja.

Hvala vam što cenite naš trud, rad i emociju koje ulažemo svakodnevno u naš posao. Hvala vam na vašoj izuzetnoj podršci i poverenju. Hvala vam što percepirate naš časopis kao najbolje izdanje u regionu i što prepoznajete unikatan sadržaj koji kreiramo, naročito što se tiče podizanja svesti o energetskoj efikasnosti.

Nadamo se da ćemo ispuniti vaša očekivanja i u budućnosti i da će časopis nastaviti da raste kao i proteklih 10 godina.

10 godina časopisa „Prozori+Vrata“

  1. Ove godine slavimo deset godina rada, što nije mali jubilej. Vi nas podržavate od samog početka. Zašto smatrate da je saradnja sa našom medijskom kućom važna za Vašu kompaniju?
  2. Kako Vam izgleda naš razvoj, konstantne promene i redizajn, što časopisa tako i portala na svakih nekoliko godina?
  3. Šta je ono što časopis „Prozori+Vrata“, razlikuje od sličnih građevinskih časopisa, pa nam poverenje, trenutno, ukazuje preko 50 brendova?
  4. Znate da smo pre više od šest godina pokrenuli izdanje na hrvatskom jeziku koje sa dosta uspeha izlazi u Zagrebu. Šta je po Vama ključan faktor našeg rasta i razvoja?
  5. Da li biste mogli, iz svog ugla, da nam date neku sugestiju – Na koji način bi mogli da unapredimo naše usluge koje bi Vama još više olakšale pristup ciljnoj grupi.
Bojan Jovičić, direktor Aliplast Aluminium Systems d.o.o.
Foto: Bojan Jovičić, direktor Aliplast Aluminium Systems d.o.o.

Bojan Jovičić, Aliplast

1. Vrlo je važno imati saradnike koji imaju sličan pristup poslu, posvećenost i želju za unapređivanjem. Ovo vas izdvaja od konkurencije i čini poželjnim za saradnju iz moje perspektive.

2. Mislim da su promene posledica razvoja i rezultat odlične reakcije čitalaca na sadržaj i kako je on predstavljen. A posredno je verovatno i ogledalo karaktera osnivača i urednika koji neprestano traga za boljim rešenjima!

3. Pre svega, to je širok spektar čitalaca. Srećem se sa vašim časopisom u arhitekonskim biroima, proizvođačkim radionicama i na policama raznih trgovaca, distributera, projektanata…Vrlo je važno da poverenje u vašu distribuciju ne bude poljuljano!

4. To je bio hrabar potez. Pokazalo se, kao što sam ranije naveo, da je vaš pristup poslu na teritoriji Hrvatske pronašao plodno tlo. Osim toga…

…vaš časopis je poznat po edukativnim tekstovima, što vas je odvojilo od ponude postojećih časopisa!

5. Ono što je važno svima koji koriste reklamni prostor je pristup što širem auditorijumu, pa bih predložio širenje distributivne mreže i čitalačke publike!

Izuzetno nam je drago što Bojan Jovičić prepoznaje i ističe naš edukativni sadržaj sa obzirom da naša misija i jeste od samog početka edukacija ljudi, ali i promovisanje kvalitetnih materijala i energetski efikasnih rešenja. Moramo priznati da i sami primećujemo rezultate dosadašnjeg truda, i da smo mnogo ponosni na iste, ali se nadamo da ćemo u budućnosti imati još veći broj ljudi koji će svoj izvor informacija potražiti kod nas.

Čitamo se i dalje!