Rekli ste o nama: Nataša Jeftenić, Aluminco

Ove godine smo obeležili 10 godina postojanja časopisa „Prozori+Vrata“, ali i rekordan broj vodećih kompanija koje podržavaju naš rad. Jedna od tih kompanija jeste upravo Aluminco ispred koje stoji Nataša Jeftenić. Pitali smo Natašu par pitanja kako bi saznali šta je to što nas razlikuje od drugih, ali i šta je ono što čini našu saradnju uspešnom.

Prenosimo odgovore u celosti, bez bilo kakve korekture ili ulepšavanja bilo čije izjave.

10 godina časopisa „Prozori+Vrata“

  1. Ove godine slavimo deset godina rada, što nije mali jubilej. Vi nas podržavate od samog početka. Zašto smatrate da je saradnja sa našom medijskom kućom važna za Vašu kompaniju?
  2. Kako Vam izgleda naš razvoj, konstantne promene i redizajn, što časopisa tako i portala na svakih nekoliko godina?
  3. Šta je ono što časopis „Prozori+Vrata“, razlikuje od sličnih građevinskih časopisa, pa nam poverenje, trenutno, ukazuje preko 50 brendova?
  4. Znate da smo pre više od šest godina pokrenuli izdanje na hrvatskom jeziku koje sa dosta uspeha izlazi u Zagrebu. Šta je po Vama ključan faktor našeg rasta i razvoja?
  5. Da li biste mogli, iz svog ugla, da nam date neku sugestiju – Na koji način bi mogli da unapredimo naše usluge koje bi Vama još više olakšale pristup ciljnoj grupi.

Nataša Jeftenić, Aluminco

1. Pre svega Vam čestitam na jubileju, a izgleda da je ova godina jubilarna ne samo za vas, već i za ALUMINCO, jer je nama 40 godina!

Foto: Nataša Jeftenić, Aluminco

Uvek je zadovoljstvo sarađivati sa najboljima, a vi ste definitivno najbolji. Profesionalizam, servis i pažnju koju imamo nas ostavljaju speechless!

2. Promene pokazuju ljubav prema proizvodu i težnjom ka razvoju. Statika nije poželjna u ovakvim slučajevima. Samo nastavite i ALUMINCO je uz vas!

3. Upravo taj bliski kontakt, sa celim timom Prozori+Vrata i bezrezervna pomoć koju imamo.

4. Očigledno Hrvatska nije imala takvu ponudu i vi ste jednostavno popunili tu prazninu, srećom. Svi mi koji sa vama sarađujemo, ne čudi nas uspeh koji imate na novom tržištu.

5. Kao sto sam već navela, samo nastavite da gazite napred, dodavajući potrebne začine, zadržavajući isti kvalitet!

I mi smo speechless komentarom Nataše Jeftenić jer nam zaista imponuje kad velike kompanije poput Aluminco stoje uz nas i ističu naš profesionalizam. Trudićemo se da nastavimo sa našim radom kao i do sada! 

Čitamo se i dalje!