Rekli ste o nama: Alma Kapetanović, Aluplast

Obeležavamo 10 godina postojanja časopisa „Prozori+Vrata“ uz iskustva i mišljenja naših dugogodišnjih klijenata. Izuzetno nam je bitno kako se ovih 10 godina poslovanja odrazilo na naše klijente, jer je to odraz nas samih, ali i šta je to što ih najpre zadržava kod nas.

Prenosimo odgovore u celosti, bez bilo kakve korekture ili ulepšavanja bilo čije izjave.

10 godina časopisa „Prozori+Vrata“

  1. Ove godine slavimo deset godina rada, što nije mali jubilej. Vi nas podržavate od samog početka. Zašto smatrate da je saradnja sa našom medijskom kućom važna za Vašu kompaniju?
  2. Kako Vam izgleda naš razvoj, konstantne promene i redizajn, što časopisa tako i portala na svakih nekoliko godina?
  3. Šta je ono što časopis „Prozori+Vrata“, razlikuje od sličnih građevinskih časopisa, pa nam poverenje, trenutno, ukazuje preko 50 brendova?
  4. Znate da smo pre više od šest godina pokrenuli izdanje na hrvatskom jeziku koje sa dosta uspeha izlazi u Zagrebu. Šta je po Vama ključan faktor našeg rasta i razvoja?
  5. Da li biste mogli, iz svog ugla, da nam date neku sugestiju – Na koji način bi mogli da unapredimo naše usluge koje bi Vama još više olakšale pristup ciljnoj grupi.
Foto: Alma Kapetanović, Aluplast

Alma Kapetanović, Aluplast

1. Čestitam na zasluženom jubileju.
Vaš predan i dosledan rad na ostvarenju misije i edukaciji čitalaca iz stručnog ugla rezultira povećanjem nivoa sveopšte informisanosti na razne teme iz naše branše. Kvalitetan, otvoren i verodostojan pristup u svakom pogledu koji smo prepoznali kao dobro i važno mesto za prezentovanje i promociju proizvoda.

2. Uporedo sa aktivnim angažovanjem na rastu i razvoju časopisa , radite i na njegovom izgledu, što je za svaku pohvalu. To što ništa ne zapostavljate, samo govori u prilog vaše ozbiljnosti i rešenosti da istrajete. Danas smo svedoci brzih promena i prilagođavanja i svaka kompanija se upravo tako i mora ponašati ukoliko želi da zadrži svoje pozicije ili da ih podigne na još viši nivo.

Konkretno, kod vas su vidljive promene i želja za prilagođavanjem, a vaš novi format je vrlo atraktivan i zgodan za prelistavanje.

3. Svakako doslednost, kvalitet i trud koji ulažete u objavljivanju svakog izdanja. Pažljivo odabrane teme, stručni tekstovi proverenih autora, aktuelna događanja u branši, podizanje svesti o energetskoj efikasnosti, prezentacije novina, zanimljive i korisne informacije ili za svakoga po nešto. Jako mi se dopada i vaša interakcija sa publikom preko anketa koje imate na portalu i društvenim mrežama i na taj način i mi imamo povratnu informaciju. To je upravo činjenica koja vas odvaja od drugih uz prilagođavanje i rad na portalu i društvenim mrežama.

4. Ogromna želja i entuzijazam za ostvarenje misije i edukaciju svih činioca na tržištu prozora i vrata. Drago mi je da su i u Hrvatskoj prepoznali vaš časopis kao relevatan i da imate i tamo uspeha.

5. Da budete što dostupniji i prisutniji u rukama i očima čitaoca i da ostanete dosledni sebi.

Mnogo cenimo reči Alme Kapetanović koja je istakla naše promene u smislu konstantnog unapređivanja vizuala, to jest, redizajna časopisa i portala, ali i konstantnog prilagođavanja novinama.

Čitamo se i dalje!

Prethodni tekstMax Light – sistem za prozore i vrata
Sledeći tekstRekli ste o nama: Robert Križanović, direktor Gealan Hrvatska