Rekli ste o nama: Bojan Predojević profine Group

Časopis „Prozori+Vrata” regionalni brend kojem se veruje

Naš posao ne bi bio moguć bez nesebične podrške klijenata, koji nam ukazuju poverenje dugi niz godina, a neki su sa nama od prvog broja. Uvek se konsultujemo sa vama oko promena u časopisu i na portalu, osluškujemo vaše potrebe i pratimo moderne svetske trendove. Na taj način, zajedničkim snagama, kreiramo jedno respektabilno izdanje i portal www.prozorivrata.com.

Zajedno sa vama smo rasli, razvijali se i podržavali, kako u dobrim tako i u teškim vremenima. Prevazišli smo zajedničkim snagama ekonomske krize i period Korona virusa, a verujemo da ćemo zajedno savladavati i buduće poslovne izazove.

Rešili smo da nekima od vas prosledimo po pet pitanja i da vas za naš jubilej pitamo da li ste zadovoljni sa našim radom, šta je specifično za našu saradnju i šta bi želeli u budućnosti da vidite u časopisu. Nekolicina odgovora nas je prijatno iznenadila i možda smo, tek kada smo dobili „pisane izjave”, shvatili šta zaista mislite o nama ili koliko vam znači saradnja sa časopisom „Prozori+Vrata”. Prenosimo odgovore u celosti, bez bilo kakve korekture ili ulepšavanja bilo čije izjave.

10 godina časopisa „Prozori+Vrata“

  1. Ove godine slavimo deset godina rada, što nije mali jubilej. Vi nas podržavate od samog početka. Zašto smatrate da je saradnja sa našom medijskom kućom važna za Vašu kompaniju?
  2. Kako Vam izgleda naš razvoj, konstantne promene i redizajn, što časopisa tako i portala na svakih nekoliko godina?
  3. Šta je ono što časopis „Prozori+Vrata“, razlikuje od sličnih građevinskih časopisa, pa nam poverenje, trenutno, ukazuje preko 50 brendova?
  4. Znate da smo pre više od šest godina pokrenuli izdanje na hrvatskom jeziku koje sa dosta uspeha izlazi u Zagrebu. Šta je po Vama ključan faktor našeg rasta i razvoja?
  5. Da li biste mogli, iz svog ugla, da nam date neku sugestiju – Na koji način bi mogli da unapredimo naše usluge koje bi Vama još više olakšale pristup ciljnoj grupi.

Bojan Predojević, profine Group

Bojan Predojević Profine Group
Foto: Bojan Predojević Profine Group

1. Vi ste sami za sebe zaista ozbiljan brend. Časopis „Prozori+Vrata“ je deo ove branše i čini njen sastavni elemenat koji je bitan kako proizvođačima, dobavljačima, tako i krajnjim kupcima. S obzirom da se bavite aktuelnim temama i pratite svetske trendove sa jakim osvrtom na energetsku efikasnost i funkcionalnostima svih elemenata značajan ste činilac napretka i razvoja sektora građevinske stolarije.

Saradnja sa vama nam je veoma značajna jer smo još davno uvideli prednosti koje nudite i želimo da budemo deo takvog poslovnog modela. Ne bi profine bio kompletan bez vas.

2. Vi ste konstantno u skladu, a možda i za takt brži od modernih tehnologija i trendova.

„ Časopis „Prozori+Vrata“ u svojoj formi zajedno sa web stranicom www.prozorivrata.com i svojom elektronskom formom u potpunosti odgovara svim zahtevima savremene platforme. Zajedno sa vama, raste i naša vidljivost preko kontinuiranog i „up to date“ razvoja.

3. Časopis „Prozori+Vrata“ je posebna kategorija za sebe. Mnogi su pokušali, kratko se zadržali i nisu opstali. Zbog svega što sam do sada naveo, profine grupa vam ukazuje svoje poverenje i nastavlja saradnju iz godine u godinu.

4. Ono što vas dodatno izdvaja jeste i internacionalni pristup tržištu i zavređuju vas regionalni brendovi i institucije. S obzirom i da vas je ift Rosenheim Institut, kao važna instanca u našem sektoru, izabrao za partnera, vaš značaj je utoliko veći.

5. Ostanite kakvi jeste! Vaš pristup poslu je vrlo specifičan i izdvaja vas od drugih. Kao što je i vaš rad na časopisu „grenef“ vrlo brzo prepoznat i prepliće se izdanjem časopisa „Prozori+Vrata“ postižete fantastičan ritam. Toliko su prepoznatljivi, da kad stigne pošta već iz daljine znam da su stigli vaši časopisi.

Zahvaljujemo se Bojanu Predojeviću što nas je istakao kao posebnu kategoriju. Upravo tome smo stremili našim svakodnevnim trudom i radom, a sada imamo veliki zadatak da to i ostanemo.

Čitamo se i dalje!